İnşaatın Yüzde 79 Tamam! Ziraat Bankası 100 M2 Boş 2+1 Daireyi 126.000 TL'ye Satıyor

Ziraat Bankası Ankara’da bulunan dairesini 126.000 TL’den satıyor. Halen inşaat halinde olan boş bulunan konut 100 m2 büyüklükte ve 2+1 şeklinde bulunuyor.

Banka gayrimenkul satış duyurularında Nisan 2022 güncellemesi yapıldı. Bankalar listelerini baştan sona yenilediler, ihale süresi sona eren, satılan konutları listelerden kaldırdılar yeni satış listelerini yayımladılar. Kendisine ait konutları satacağını ilan eden bankalardan birisi de Ziraat Bankası oldu. Yeni konut satış listeleri yayımlayan banka Ankara’da 126.000 TL’ye ev satacağını açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN ANKARA’DA 126.000 TL’YE SATILIK DAİRE

Ankara’da satışı yapılacak olan dairenin özelliklerinden önce konutun bulunduğu yapının inşaat durumuna ilişkin bilgi verdi. Ziraat Bankası tarafından yayımlanan duyuruda binanın inşaat aşamasının yüzde 79’unun tamamlandığı bildirildi. Konut için teklif verecek olan vatandaşlar başvurularını inşaat durumuna göre sunacaklar.

Satışı Yapılacak Olan Konutun Özellikleri

Ziraat Bankası kendisine ait olan ve ihale ile satılacak dairenin Ankara’nın Beypazarı İlçesinde bulunduğunu açıkladı. Konutun tam konumu da ilan eden banka dairenin Ayvaşık Mahallesinde Akropol Termal Tesisleri Sitesinde yer aldığını bildirdi. A4 Blokta bulunan daire 2 odadan oluşuyor. 2 oda 1 solan olan dairenin m2 büyüklüğü 100 olarak bildirildi. Konutun kullanım durumu boş olarak açıklanırken evi almak isteyenlerin kredi kullanabileceklerini belirtti. Satışı yapılacak olan dairenin bulunduğu binanın yapım yılı ise 2017 olarak açıklandı.

BU DAİREYİ ALMAK İSTİYORUM NE YAPMALIYIM?

Ziraat Bankası’ndan ihale ile ev almak isteyenler bankanın online kanallarını kullanabilirler. Bunun dışında banka şubelerinden de başvuru yapılabilir. Müşteriler “Ziraat Bankası Gayrimenkul Satış Sayfası” üzerinden ihale duyurularına ulaşacaklar. Buradan ilgilendikleri konutu tespit edecek olan vatandaşlar ilk teklif fiyatını ve konutun binanın özelliklerini inceleyecekler. Tüm koşulların uygun olması durumunda ise İnternet Bankacılığı, Ziraat Bankası şubelerinden teklif sunulacak. İhale için bildirilen zaman aralığının sonunda verilen en yüksek tutara, satış hakkı tanımlanacak. Ödemeler yapıldığında tapu devri işlemleri tamamlanacak.

Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri