İnternetten Emlak Vergisi Nasıl Ödenir? Tüm Bankaların 2020 Kredi Kartı İle Taksit Kampanyaları!

Emlak vergisi son ödeme tarihi için geri sayım devam ederken korana virüs salgını nedeni ile vatandaş internetten ödeme yapmanın yollarını aramaya devam ediyor.

Emlak vergisi son ödeme tarihi için geri sayım devam ederken korana virüs salgını nedeni ile vatandaş internetten ödeme yapmanın yollarını aramaya devam ediyor. Emlak vergisi ertelendi mi / ertelenecek mi 2020 sorusuna halen yanıt gelmezsen bizlerde emlak365.com olarak takipçilerimiz için emlak vergisi taksitlendirme 2020 kampanyaları ve internetten ödeme işlemlerini araştırdık. Kredi kartı ile emlak vergisi nasıl ödenir, internetten emlak vergisi yatırma ödeme işlemi nereden yapılır? Soruların yanıtları haberimizde...

Emlak vergisi ödemeleri tüm hızı ile devam ediyor.



EMLAK VERGİSİ ERTELENDİ Mİ 2020?



Korana virüs salgını nedeni ile emlak vergisinin ertelenmesi talebi ile meclise kanun teklifi verilmişti.



Muhalefet tarafından verilen kanun teklifi için ne yazık ki henüz onay çıkmadı. Bu nedenle korana virüs salgınına rağmen emlak vergisi hakkında bir erteleme kararı çıkmadı.





İNTERNETTEN KREDİ KARTI İLE EMLAK VERGİSİ NASIL ÖDENİR?



Korana virüs salgını nedeni ile emlak vergisi ödemelerini isteyen kişiler internet üzerinden çok daha kolay bir şekilde yapabilir.



Emlak vergisini internetten ödemek için kullanabileceğiniz iki yöntem bulunuyor. Bunlardan ilki ve en kolayı e-belediye hizmeti veren belediyelerin internet siteleri üzerinden online emlak vergisi ödeme işlemi olarak öne çıkıyor.



Bunun için taşınmazın bulunduğu belediyenin internet sitesini ziyaret etmeniz ve panelde böyle bir alan olup olmadığını kontrol etmeniz yeterli olacaktır. İkinci yöntem ise bankaların mobil şube uygulamaları üzerinden internet bankacılığı kullanarak anlaşmalı bankalar üzerinden emlak vergisi ödemesi yapmak.



2020 YILI EMLAK VERGİSİ KREDİ KARTI TAKSİT KAMPANYALARI BAŞLADI MI?



Emlak vergisi birinci taksit son ödeme tarihi 31 Mayıs 2020 tarihi itibari ile sona erecek. Süreçte bazı bankalar emlak vergisi kredi kartı taksit kampanyaları 2020 için duyuru yayımladı.



GARANTİ BANKASI EMLAK VERGİSİ BONUS KREDİ KARTI TAKSİT KAMPANYASI 2020



Garanti Bankası emlak vergisi kredi kartı taksit kampanyaları başladı.



Garanti Bonus kartları, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Flexi, Shop&Fly, Miles&Smiles kredi kartları, American Express Card, Bonus American Express, Bonus Business, Dragon Bonus Business, Bonus Business American Express, Shop&Fly Business, Shop&Fly Business American Express, Miles&Smiles Business, Miles&Smiles Business American Express, Filo Card, Easy ve American Express Business kart sahipleri kampanyaya katılma hakkında yararlanabilecek.





Garanti Bankası kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler ödeme yapmadan önce EMLAK yazarak oluşturdukları kısa mesajı sisteme kayıtlı cep telefonları numarasından 3340'a gönderecekler.



İŞ BANKASI EMLAK VERGİSİ MAKSİMUM (MAXİMUM) KREDİ KARTI TAKSİT KAMPANYASI 2020



İş Bankası tarafından yapılan duyuruda "Maximum Kart’ınızla 31 Mayıs’a kadar Belediye vezneleri ve Belediyelere ait internet siteleri üzerinden yapacağınız 100 TL üzeri Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde faizsiz 3 taksitte geri ödeme ayrıcalığından yararlanın" ifadelerine yer verilerek kampanya duyuruldu.





Belediyelere ait internet siteleri üzerinden yapılan ödemelerden sonra Maximum mobil uygulaması, iş çep uygulaması ve İş Bankası internet sitesi üzerinden vade farksız 3 eşit taksitlendirme yapılabilecek.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri