İş Bankası Ankara'da 128 m2 kombili 2+1 daireyi 350 bin liraya satıyor

Konut fiyatları yükselişini sürdürürken vatandaşlar ucuz konut satın alabilmek için bankadan satılık evler için verilen ilanları takip etmeye başlamıştı. Bu ilanlardan birini de İş Bankası yayımladı.

Ev sahibi olmak istiyorum diyen kişiler için ne yazık ki yükselen konut fiyatları büyük bir engel olmaya devam ediyor. Özellikle de Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlerde konut fiyatları adeta alev alırken bankaların satılık daire ilanları piyasa fiyatının altında kalması ile tercih ediliyordu. 

Bankadan satılık ev almak istiyorum diyen kişilere yönelik yeni bir ilanda İş Bankası tarafından yayımlanırken konut satışı ilanı verilen iller arasında Ankara'da yer almadı. Ankara'da ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak İş Bankası satılık ev ilanları yayımlandı. 

İŞ BANKASI'NDAN SATILIK GAYRİMENKULLER! 

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan İş Bankası tarafından satılık gayrimenkuller için Kasım ayına özel yeni kampanya duyurusu yapıldı. Yeni yapılan açıklama ile İş Bankası satılık daireler için sunulan yeni teklifler belirlendi. Bu ilanlardan biri de İş Bankası Ankara satılık daire ilanları için verildi. 

İş Bankası tarafından yayımlanan ilanlar kapsamında Ankara Kazan'da yer alan 128 m2 büyüklüğe sahip olan kombili daire için belirlenen satış fiyatı 350 bin TL olarak ilan edildi. Ankara Kahramankazan ilçesinde yer alan dairenin kombili olduğu belirtilirken konut için teminat bedeli ise 17 bin 500 TL olarak ilan edildi. Yayımlanan ilan için banka tarafından yapılan açıklamada "vAnkara İli, Kahramankazan İlçesi, Kayı Mahallesi sınırları içerisinde Yusufeli Sokak no:2A/2 adresinde konumludur. 2003 yılı yapımlı bodrum+zemin+6 normal kattan oluşan binanın 1.normal katında yer alan 2+1 oda hacimli 128 m2 kulanım alanlı meskendir. Taşınmaz natamam durumda olup, konumlu olduğu binada henüz oturum başlamamıştır. Ayrıca ilgili binanın yapı ruhsatı süresi de dolmuştur" ifadelerine yer verildi. Daire için teklif vermek isteyen kişiler İşte Gayrimenkul resmi internet sitesinden başvuru yapabilecek. 

Emlak Haberleri Haberleri