İş Bankası Kelepir Gayrimenkullerin Fiyatını Düşürdü! 35 Bin TL'ye Tarla, 130 Bin TL'ye Konut, 55 Bin TL'ye Depo!

İş bankası tarafından satılan gayrimenkullerde yeni fırsatlar duyuruldu. İş Bankası konut, arsa ve iş yeri niteliklerindeki gayrimenkullerde fiyat indirimi yaptı. İşte fiyatı düşen kelepir taşınmazlar

Türkiye'de gayrimenkul satın almak isteyenler bankaların satışlarına son dönemlerde büyük bir ilgi gösteriyorlar. Bankalar emlak piyasasının aksine oldukça makul fiyatlarla gayrimenkul satışı yapabiliyorlar. hatta bu fiyatlar arasında bazı durumlarda yarı yarıya da fark olabiliyor. Bu fiyatlarla yapılan satışlar da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin imkanlarını sonuna kadar zorlamak konusunda teşvik edebiliyor.

İŞ BANKASI'NIN UCUZ FİYATA GAYRİMENKUL SATIŞININ NEDENİ

İş Bankası'nın gayrimenkul satış ilanlarını inceleyenler fiyatların oldukça ucuz olduğunu görüyorlar ve bunun da nedenini araştırıyorlar. Esasında bu neden tüm bankalar için geçerli oluyor. Sorunlu kredilerin karşlılığında bankaların mülkiyetlerine geçen gayrimenkullerin nakit dönüşümlerinin çok hızlı bir şekilde sağlanması gerekiyor ve bunun için de düşük fiyatlarla elden çıkarılması isteniyor. Böylelikle bankalar kredi zararlarını ortadan kaldırıyorlar. gayrimenkul satış rakamlarında meydana gelen düşüşler de daha fazla fiyat indirimlerine neden olabiliyor.

İŞ BANKASI YENİ FIRSATLARI DUYURDU

İş Bankası gayrimenkul satış ilanlarını düzenli güncelleyen bir banka olarak biliniyor. Ancak satış teklifi gelmeyen bazı ilanlar için yeni fırsatlar belirleyen İş Bankası fiyat indirimi yapıyor. Bu şekilde fiyatları iyice dibe çeken İş Bankası, müşterilere gayrimenkul satın almak istemeleri halinde herhangi bir yerde bulamayacakları fiyatları sunuyorlar. Bu şekilde satın alınan gayrimenkuller de çok büyük bir yatırım fırsatı anlamına geliyor.

İŞ BANKASI'NIN FİYAT İNDİRİMİ YAPTIĞI KELEPİR GAYRİMENKULLER

İş Bankası tarafından bazı arazi satışlarında fiyat indirimleri yapıldı. Güncellenen bu ilanlara göre Burdur Gölhisar'da 5.292 metrekarelik tarla 65 Bin TL'ye, Manisa Alaşehir'de 3.909 metrekarelik tarla 35 Bin TL'ye ve 9.099 metrekarelik incir bahçesi de 240 Bin TL'ye satışa çıkarıldı.

Diğer gayrimenkul satış ilanlarına göre ise İş Bankası tarafından Çanakkale Ayvacık'ta 21 metrekare büyüklüğünde iş yeri 100 Bin TL'ye satışa sunuldu. Amasya Merkez'de ise mesken kullanımı olan 50 metrekarelik depoyu İş Bankası 60 Bin TL'ye satışa sundu. Yine Amasya Merkez'de 60 metrekare deponun 55 Bin TL'ye satılacağı açıklandı.

İş Bankası'nın yaptığı açıklamaya göre Şanlıurfa Viranşehir'de 275 metrekarelik arsa 100 Bin TL'ye satılıyor. Diyarbakır Yenişehir'de ise 138 metrekarelik konut 225 Bin TL'ye satılıyor.

İş Bankası tarafından güncellenen son gayrimenkul satış ilanlarından birisine göre ise Bursa Yenişehir'de 6.387 metrekarelik tarla için fiyat 175 Bin TL'ye düşürüldü. Ayrıca İş Bankası Şanlıurfa Siverek'te 151 metrekarelik apartman dairesini 130 Bin TL fiyata çekti.

Konya Ilgın'da İş Bankası tarafından satışa çıkarılan 84 metrekarelik dükkan için 200 Bin TL fiyat belirlendi.

İş Bankası, Konya'nın meram ilçesinde tarlaları kelepir fiyatlarla satıyor. Buna göre 35.500 metrekarelik tarla 110 Bin TL'ye, 20.900 metrekarelik tarla 135 Bin TL'ye, 10.100 metrekarelik tarla 50 Bin TL'ye satılıyor.

Emlak Haberleri Haberleri