İş Bankası Satılık Gayrimenkuller: 40 Bin Liraya Daire, 25 Bin Liraya Tarla, 30 Bin Liraya Satılık Dükkan, Bahçe İlanları!

Bankaların satılık gayrimenkul ilanları yayımlanmaya devam ederken Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, Vakıfbank ve Halkbank sonrasında Garanti Bankası satılık gayrimenkul ilanları da güncellendi. Banka tarafından çok sayıda apartman dairesi, dükkan, arsa, depo ve işyeri vasıflı taşınmaz piyasa fiyatlarının çok daha altına uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Garanti Bankasından satılık daireler, arsa ve işyeri ilanları haberimizde!

Ekonomide yaşanan dalgalanma sonrasında vatandaş ve esnaf kredi borçlarını ödemekte zorlanırken bankaların satılık gayrimenkul ilanları da adeta büyük bir patlama yaşadı. Bankadan satılık gayrimenkuller ve icradan satılık evler ilanlarında büyük artışlar yaşandığı görülürken yine süreçte bankalar bu taşınmazları elden çıkarmak için indirim yapmaya başladı.

Zaten piyasa fiyatlarının son derece altında fiyatlarla satışa sunulan taşınmazlar için bankalar bir de artan miktar sonrası elden daha hızlı çıkarmak adına indirim yapınca fiyatlar daha da dip seviyelere çekilmiş oldu.

İŞ BANKASI SATILIK DAİRELER! İŞ BANKASI'NDAN SATILIK DAİRE İLANLARI İÇİN BAŞLANGIÇ FİYATI KAÇ TL?

Çok sayıda gayrimenkulu satışa sunan İş Bankası konut fiyatları için oldukça düşük rakamlar açıkladı. İş Bankası satılık daire ilanları arasında yer alan Mardin Artuklu'da satılık daire ilanı 67 metrekare daire için 40 bin lira olarak belirlenirken yine aynı lokasyonda bulunan 83 metrekare büyüklüğe sahip olan dairenin satış fiyatı da 40 bin lira olarak satılık konut ilanları bölümünde yer aldı.

İŞ BANKASINDAN SATILIK GAYRİMENKULLER: 25 BİN LİRAYA TARLA, 30 BİN LİRAYA BAHÇE, 40 BİN LİRAYA ZEYTİNLİK!

Bankaların satılık arsa ilanları düşük fiyatları nedeni ile yakından takip edilirken İş Bankası satılık arsa ilanları arasında farklı fiyat aralıklarına sahip olan çok sayıda seçenek sundu. Banka tarafından yayımlanan ilanlarda 15 bin liraya incirlik, 25 bin liraya tarla, 30 bin liraya bahçe ve 40 bin liraya zeytilik ilanları yayımladı.

İŞ BANKASI SATILIK DÜKKAN, DEPO VE İŞYERİ İLANLARI İLE SUNULAN MAYIS AYI FIRSATLARI!

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan İş Bankası satılık dükkan ilanları ile dikkat çekti. İş Bankası satılık dükkan ilanları arasında Hatay Reyhanlı'da yer alan satılık dükkan ilanı için verilen 30 bin lira en düşük fiyat olurken Mersin Akdeniz'de yer alan büro için ise 40 bin liralık başlangıç fiyatı belirlendi. Amasya Merkez'de yer alan depo ise 60 bin liralık başlangıç fiyatı ile satışa sunuldu.

BANKADAN SATILIK GAYRİMENKULLER İÇİN NASIL BAŞVURU YAPILIR, İŞ BANKASI SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI İÇİN TALEP NASIL OLUŞTURULUR?

İcradan satılık daireler düşük fiyatları ile dikkat çekerken başvuru yapmak isteyen kişilerin ilk olarak kendilerine en yakın İş Bankası şubesi üzerinden başlangıç bedeli üzerinden yüzde 5 oranında teminat tutarı yatırması gerekir. Sonrasında Türkiye İş Bankası A.Ş. Taşınmazları Satış Şartnamesi’nin ve Satış Teminat Taahhütnamesi ve Taahhütnamesinin her sayfası tek tek okunarak imzalanır.

Yapılan başvurunun banka tarafından onaylanması durumunda cep telefonuna sisteme giriş şifresi gönderilmekte, bu şifre ile sisteme giriş yapan kişi teklif ver butonuna basarak teklifini ileterek 30 dakikalık geri sayım sürecini başlatır. Bu süreçte başka teklif veren olmazsa ilk teklif sahibi taşınmazı almaya hak kazanır. Bir başkası teklif verirse yine 30 dakikalık geri sayım başlatılmaktadır.

Emlak Haberleri Haberleri