İş Bankası'ndan Ankara'da Satılık Kelepir Dubleks Daireler! Fiyatlar 125 Bin TL'den Başlıyor!

İş Bankası tarafından Ankara'da kelepir evlerle dükkanların satışa çıkarıldığı duyuruldu. İşte Ankara'da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin kaçırmamaları gereken büyük fırsatlar...

Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler uygun fiyat arayışlarını sürdürüyorlar. Özellikle kriz dönemlerinde gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin sayısı artıyor. Genel yatırım algısına göre ekonomik sarsıntıların yaşandığı dönemlerde gayrimenkul yatırımı yaparak orta vadede yüksek kazançlar elde edilebiliyor. Ayrıca Türk lirasının değer kayıplarından etkilenmek istemeyenler varlıklarını gayrimenkul yatırımına çevirmek istiyorlar.

ANKARA'DA 200 BİN TL ALTI FİYATLARLA SATILIK GAYRİMENKULLER

İş Bankası gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için çok önemli fırsatlar sunuyor. Ankara, Türkiye'de gayrimenkullerin en çok değer kazandığı şehirler arasında üst sıralarda bulunuyor. İş Bankası da Ankara'da çok sayıda dükkan ve konut satışı yapmaya başladığını duyurdu. İş Bankası tarafından yapılan bilgilendirmeye göre 200 Bin TL altında fiyatlarla Ankara'nın farklı merkezlerinde çok sayıda gayrimenkul satışa sunuldu.

İŞ BANKASI GAYRİMENKUL SATIŞ İLANLARI

İş Bankası sorunlu kredilerden dolayı mülkiyetlerini aldığı gayrimenkullerin satışa çıkartarak kredi zararlarını yıl kapanmadan kapatmak istiyor. Bunun için de kelepir fiyatlarla hem ev hem de dükkanlar satılıyor. Özellikle bu satışların ANkara'da olması büyük bir ilgi çekiyor. İşte İş Bankası'nın Ankara'daki 200 Bin TL altında satışa çıkardığı gayrimenkuller ve merak edilen ayrıntıları...

MAMAK'TA 80 METREKARE KONUT 80 BİN TL'YE SATILIYOR

İş Bankası tarafından yayınlanan gayrimenkul satış ilanlarında göre Mamak ilçesinde Akşemsettin Mahallesi'nde bulunan 70 metrekare büyüklüğündeki apartman dairesi 200 Bin TL'ye satılıyor. Yine Mamak'ın Yeşilbayır Mahallesi'nde bulunan 80 metrekarelik apartman dairesi de 120 Bin TL'den satışa konuldu.

YENİMAHALLE'DE 100 BİN TL'YE SATILIK DÜKKAN

İş Bankası Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde de gayrimenkul satışı yapıyor. İlçenin Tepealtı Mahallesi'nde bulunan 29 metrekarelik dükkan 100 Bin TL'lik fiyatla satışa çıkarıldı.

ALTINDAĞ'DA SATILIK KELEPİR GAYRİMENKULLER!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde Solfasol Mahallesi'nde 10 metrekarelik dükkan 40 Bin TL'ye, Karapürçek Mahallesi'nde 98 metrekarelik apartman dairesi 121 Bin TL'ye satışa sunuldu.

BEYPAZARINDA 125 BİN TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATILIK DUBLEKS DAİRELER

İş Bankası Ankara'nın Beypazarı ilçesinde çok sayıda gayrimenkulü satışa çıkardı. Buna göre ilçenin Ayvaşık Mahallesi'nde 145 metrekare konut 140 Bin TL'ye, 141 metrekare konut 130 Bin TL'ye, 146 metrekare konut 135 Bin TL'ye, 148 metrekare konut 130 Bin TL'ye, 148 metrekare konut 125 Bin TL'ye satışa çıkarıldı. Bu konutların tamamının dubleks olduğu bildirildi.

Emlak Haberleri Haberleri