İSKİ Duyurdu, İstanbul'da Su Kesintisi! Hangi İlçelerde Ve Mahallelerde Kesinti Olacak, Sular Ne Zaman Gelecek?

İstanbul'da İSKi tarafından yapılan su kesintilerine ilişkin son dakika bilgileri araştırılıyor. Hangi ilçelerde, hangi mahallelerde su kesintisi olacak? İstanbul'da sular ne zaman gelecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından su kesintilerine ilişkin yeni duyurular son dakika koduyla yayınlandı. Buna göre İstanbul'da su kesintisi olacak bölgeler belirlendi. Peki İstanbul'un hangi ilçelerinde ve hangi mahallelerinde ne zaman su kesintisi olacak? İstanbul'da kesilen sular ne zaman gelecek? İşte İSKİ'nin merakla araştırılan su kesintisi duyuruları 10 Nisan 2022 Pazar...

İSTANBUL'DA SU KESİNTİSİ DUYURULARI İSKİ

İSKİ tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde Boğazköy İstiklal Mahallesi'nde su kesintisi uygulanıyor. Saat 19:08'te başlayan su kesintisine dair detaylar belli oldu. Bedaş kaynaklı enerji arızası nedeniyle Kayabaşı Terfi Merkezi'nin işletme dışı kaldığı ve bundan dolayı su kesintisi uygulandığı bildirildi. Su kesintisinin giderilebilmesi için arazı çalışmalarının devam ettiği ve gece 00:00'a ilgili hatta su hizmetinin yeniden verilmesinin planlandığı ifade edildi.

Kayabaşı Terfi merkezi'nin işletme dışı kalması iki yerleşim biriminde daha su kesintisine neden olduğu İSKİ tarafından açıklandı. Buna göre Başakşehir ilçesi'nde Şamlar Mahallesi ile Kayabaşı Mahallesi'nde de su kesintisi uygulanıyor. Bu merkezlerde de suların bu gece 00:00'da gelmesi şeklinde planlama yapıldığı kamuoyuna ilan edildi.

İSKİ tarafından yapılan duyuruya göre İstanbul'un Çatalca ilçesinde Örcünlü Mahallesi, Çanakça Mahallesi ve Kestanelik Mahallesi'nde de su kesintisi uygulanıyor. Şebeke hattı arızasından dolayı şu anda bu mahallelere su verilemiyor. Çalışmaların İSKİ ekiplerce yapıldığı ve akşam saat 21:30 civarında suların bu mahallelere yeniden verilmesinin planlandığı ilan edildi.

İSKİ tarafından İstanbul'da yapılan su kesintilerine dair kapsamlı bilgilendirmelermeler kurumun internet sitesi üzerinden yapılıyor. Kapsamlı bilgiler İSKİ'den öğrenilebiliyor.

Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri