İstanbul Arnavutköy'de Beton Dökülen İnşaat Çöktü!

İstanbul'un Arnavutköy İlçesi'nde beton dökülen inşaat çöktü. Ölü ya da yaralı var mı, ihmal durumu söz konusu mu? Detaylar haberimizde...

İstanbul'un Arnavutköy İlçesi'nde beton dökülen inşaat çöktü. Ölü ya da yaralı var mı, ihmal durumu söz konusu mu? Detaylar haberimizde...

İstanbul'un Arnavutköy İlçesi'nde beton dökülen bina çöktü. İşçiler panik ve korku yaşadı. Beton dökülen bina'nın çökmesi sonucun da 3 tane yaralı işçi var.



3 İşçi Benton Altında Kaldı!



4 katlı bina'nın çökmesi sonucun da beton altında kalan 3 işçiye hemen yardım çağrıldı. İşçiler olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve arkadaşları tarafından dikkatli bir şekilde dışarı çıkarıldı. Olay yerin de yapılan ilk yardımın ardından çıkarılan 3 işci hemen hastaneye kaldırıldılar.



Edinilen bilgilere göre İstanbul'un Arnavutköy İlçesi'nde Taşoluk Mahallesi Kent Sokak'ta 4 katlı olan bir inşaatın en üst kısmına beton aıldığı sırada biranda çökme gerçekleşti. İşçiler olayın şokunu atlatmadan arkadaşları çöken beton yığınlarının içinde gördüler ve derhal müdahale ettiler. Açıklanan bilgilere göre beton çöküntüler'nin altında kalann işciler'den bir tanesi'nin durumu'nun kritik olduğu açıklandı.



Olayla ilgili çevreden o sırada geçmekte olan vatandaşlar da en az işçiler kadar korku ve panik yaşadı. İşte o vatandaşlardan bir tanesi olayı şu sözlerle anlattı. "Şiddetli bir gürültü ile inşaatın tavanı çöktü. Biz önce uçak mı düştü? Dedik.



Şiddetli bir gürültü vardı çünkü. Olay yerine koşup baktığımızda 3 işçinin beton ve demir yığınları arasında kaldığını gördük. Kendi imkanlarımızla çıkarmaya çalıştık. İtfaiye ekiplerinin gelmesiyle de çıkarabildik yaralıları" açıklamasında bulundu.



Çökm'nin yaşandığı 4 katlı inşaat'ın yan tarafında bulunan inşaat'ta çalışan vatandaş Bülent Şahin ise; "Muhtemelen beton dökülmeden önce bağlanan kalıplar zayıf kaldı ve ağırlığı taşıyamadı" dedi.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri