İstanbul Beykoz'da 700 Milyon TL'lik Kentsel Dönüşüm Projesi! Yatay Mimari İle 3 Katlı Binalar İnşa Edilecek!

İstanbul'un Beykoz ilçesinde Hasanoğlu Şirketleri Grubu tarafından Gümüşsuyu ve İncirköy mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında kapsamlı bilgilendirme yapıldı.

İstanbul'da önemli bir kentsel dönüşüm projesine daha başlanıyor. Hasanoğlu Şirketler Grubu tarafından Beykoz ilçesinde bir kentsel dönüşüm projesinin hazırlıkları tamamlandı. Gümüşsuyu ve İncirköy mahallelerinde inşa edilecek HSN Kentsel Dönüşüm için önemli aşama kaydedildi. İlgili bölgenin imar planlarının onaylanması ise proje aşamasına geçiş yapıldığı bildirildi. 700 Milyon TL'yi aşacak bir yatırım olacak olan HSN Kentsel Dönüşüm iki ayrı etap şeklinde planlanıyor.

700 MİLYON TL'LİK YATIRIM İLE 380 BAĞIMSIZ BÖLÜM İNŞA EDİLECEK

Beykoz'da yapılacak olan kentsel dönüşüm projesine dair detaylar da belli olmaya başladı. Hasanoğlu Şirketler Grubu 700 Milyon TL'lik bir yatırım ile toplamda 380 bağımsız bölümün inşa edileceğini açıkladı. Projenin ilk etabının 30 bin metrekare üzerinde 60 bin metrekare inşaat alanından oluşacak. İkinci etap ise 16 bin metrekarelik bir arsa üzerinde inşa edilecek.

İSTANBUL BOĞAZI'NA HAKİM BİR NOKTADA İNŞA EDİLECEK

Beykoz'da yapılacak kentsel dönüşüm projesinin bazı dikkat çeken ayrıntıları bulunuyor. Projenin İstanbul Boğazı'na hakim olması, kentin nefes alanı olan bir ormanın tam ortasında bulunması ile doğa ile iç içe bir yaşam hak sahiplerine sunulacak.

3 KATLI BİNALAR ŞEKLİNDE YATAY MİMARI TASARIMLI KENTSEL DÖNÜŞÜM

HSN Kentsel Dönüşüm için yapılan proje planlanmasına göre doğayla tamamen uyumlu geniş ve büyük balkonlar, bahçe teras ve çatı teras seçenekleri yaratıcı bir mimarı ile tasarlanacak. Projedeki tüm yapılar 3 katlı olacak ve yatay mimarinin İstanbul'daki en önemli örneği olarak gayrimenkul sektöründe önem kazanacak.

BEYKOZ SAHİLİNE 1,5 KM MESAFEDE

Hasanoğlu Şirketler Grubu tarafından inşa edilecek olan HSN Kentsel Dönüşüm için lokasyon da çok önemli bir fark olacak. İstanbul'un en önemli ulaşım ağının merkezinde yapılacak olan proje Beykoz sahiline 1,5 km, Kavacık Kavşağı'na 8 km ve Kuzey Marmara Otoyolu'na ise 10 kilometre uzaklıkta bulunacak.

Emlak Haberleri Haberleri