İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanlığı'ndan Konut İmarlı Arsa Satışı

İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanlığı mülkiyeti belediyeye ait olan bir arsanın satışının yapılacağını duyurdu.

İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanlığı mülkiyeti belediyeye ait olan bir arsanın satışının yapılacağını duyurdu. Konut imarlı olan arsanın büyüklüğü 359 metrekare olacak açıklandı. Söz konusu arsa için belirlenen muhammen bedel ile arsa satışı ihale işlemleri.

Ekim ayı ortalarına geldiğimiz yeni hafta başında kamu kurumlarının yeni emlak duyuruları yayımlandı.



Konuttan, işyerine, arsadan tarlaya çok sayıda farklı özelliklerdeki gayrimenkulleri satışa çıkaran devlet kurumları bu satışları ihale usulü gerçekleştiriyor. Yeni haftanın ilk işlem gününde yayımlanan duyurulardan bir tanesi de İstanbul'dan geldi.



İSTANBUL'DA İMARLI ARSA SATIŞI



İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan arsa satış duyurusunda, mülkiyeti belediye bünyesine ait olan 1 (bir) adet taşınmazın, 2886 Sayılı Yasanın 45. maddesi gereğince “Açık Teklif Usulü” ihale edilerek satılacağı duyuruldu.



Cumhuriyet Mah, 192 ada 7 parselde bulunan arsanın konut imarlı olduğu bildirildi. Bunun yanında söz konusu arsa için muhammen bedel tutarını da açıklayan Büyükçekmece Belediyesi, bu rakamı 718 bin TL olarak ilan etti.





İHALE BAŞVURU İŞLEMLERİ



359 metrekare olan arsa için İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanlığı ihale tarihini 27 Ekim saat 10.00 olarak duyurdu. İhaleye başvuruda bulunacak ve teklif verecek olan isteklilerin; ihale şartnamesine Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Fatih Mahallesi, Şehremini Sokak, No:1 Büyükçekmece/İstanbul adresinde, Büyükçekmece Belediyesi Hizmet Binası, C Blok 1. Katında bulunan Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nden ulaşabileceklerini duyurdu.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri