İstanbul Büyükşehir Belediyesi ihale ile konut imarlı arsa satışı yapacak!

21 Ekim 2022 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan karar kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale ile arsa satışı yapılacağı ilan edildi. Fatih ve Pendik satılık arsa ilanları arayanlar dikkat!

Belediyeden satılık arsa ilanları arayanlar için yeni duyuruları İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 21 Ekim tarihinde yayımlanan Resmi Gazete ile Fatih ve Pendik ilçe sınırları içerisinde yer alan 3 arsanın ihale yöntemi ile satılacağı duyuruldu. 

Yayımlanan ilanlar kapsamında İstanbul'da yatırımlık arsa fırsatı arayan kişilere de yeni fırsat sunulmuş oldu. Konut ve ticaret alanı imarlı arsalar için belirtilen tarihlerde düzenlenecek olan ihaleler ile en yüksek teklif sahipleri satın alma hakkı elde edecekler. 

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL FATİH SATILIK ARSA İLANI! 

İBB yönetimi tarafından yayımlanan ihale ilanında mülkiyeti belediyeye ait olan 90 m2 büyüklüğe sahip olan arsanın konut alanı imarlı olarak 9 Kasım 2022 tarihinde düzenlenecek olan ihale ile satılacağı duyuruldu. 7 milyon 650 bin TL fiyatı ile ihaleye çıkacak olan arsa İstanbul Fatih Saraçishak Mahallesi sınırları içerisinde yer alıyor. 

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARSA SATIŞ İHALESİ İLANI PENDİK DOLAYOBA 

Pendik Dolayoba satılık arsa ilanları arayan kişiler için mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 912,10 m2 işgalli arsa satışı için yayımlanan duyuruda belirlenen muhammen bedel 3 milyon 872 bin TL oldu. Arsanın satış ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile 9 Kasım 2022 tarihinde yapılacak. 

İSTANBUL FATİH MOLLA ŞEREF SATILIK ARSA FİYATI KAÇ TL?

Yayımlanan son ihalede ise İstanbul'un Fatih ilçe sınırları içerisinde yer alan Molla Şeref Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 36,66 m2 büyüklüğe sahip olan arsanın muhammen bedeli 5 milyon 132 bin 400 TL olarak ilan edildi. Arsanın ihalesi ise 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile 9 Kasım 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak. 

Emlak Haberleri Haberleri