İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Başakşehir İkitelli'de Dev Arsa Satış İhalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir İkitelli'de bulunan bin metrekare büyüklüğe sahip olan taşınmaz için arsa satış ihalesi yayımladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir İkitelli'de bulunan bin metrekare büyüklüğe sahip olan taşınmaz için arsa satış ihalesi yayımladı. 8 Aralık 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale duyurusunun detayları haberimizde...

8 Aralık 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale ilanları ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendisine ait olan taşınmaz için ihale yöntemi ile satış yapacağını duyurdu. Arsa yatırımcılarına sunulan büyük fırsat kapsamında İstanbul Başakşehir İlçesi, İkitelli Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bin metrekare büyüklüğe sahip olan arsanın ihale yöntemi ile satılacağı açıklandı.



İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARSA SATIŞ İHALESİ İLANI!



İmar durumu konut olarak belirlenen Başakşehir İkitelli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bin metrekare büyüklüğe sahip olan arsa için satış ihalesi ilanı yayımlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen ilan kapsamında 22 Aralık 2020 günü saat 14:00'e kadar tekliflerin kabul edileceği açıklandı.



Satılık arsa ihalesi için muhammen bedel 4 milyon 516 bin 700 TL olarak açıklanırken geçici teminat bedeli ise 135 bin 501 lira olarak ihale ilanı metni içerisinde yer aldı.





İHALE METNİNİN PDF FORMATININ TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ...



İhaleye teklif veren kişi ve kurumlar arasında arsayı almaya hak kazananın belirlenmesi için ihale 23 Aralık 2020 günü saat 11:00 itibari ile Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi Yenikapı Etkinlik Alanında yapılacak. 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesine göre Kapalı Teklif Usulü yapılacak olan ihaleye katılım için tekliflerin kapalı zarf içerisinde teslim edilmesi yeterli olacak.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri