İstanbul Kadıköy'de Çökme Riski Nedeniyle Bina Mühürlendi!

Kadıköy Göztepe ilçesinde 10 katlı 15 daireli bina boşaltıldı ve mühürlendi. Bina neden boşaltıldı? Detaylar haberimizde...

Kadıköy Göztepe ilçesinde 10 katlı 15 daireli bina boşaltıldı ve mühürlendi. Bina neden boşaltıldı? Detaylar haberimizde...

İstanbul/ Anadolu yakası Kadıköy'ün Göztepe ilçesi güne büyük korku ve panikle uyandı.



Binanın Bahçe Duvarı Çöktü!



Kadıköy'ün Göztepe ilçesinde binanın bahçe duvarı çöktü. Dr. Rıfat Paşa Sokağında bulunan 10 katlı binanın bahçe duvarı kaç gündür İstanbulu saran şiddetli yağmur nedeniyle binanın yan tarafında bulunan inşaat alanına çöktü. O anlara şahit olan vatandaş korku ve panik yaşadı.





Otomobilleri Kurtarma Çalışmaları Başladı!



Bahçe duvarı devrilince diğer tehlikelerde art arda geldi. Binanın otopark'ında bulunan otomobiller askıda kaldı. Olayın yaşandığı Dr. Rıfat Paşa Sokağında bulunan 10 katlı binaya itfaiye ekipleri geldi. Ekipler araçları kurtarabilmek için halatlarla otomobilleri binaya bağladı.



Askıda aracı kalan sürücü de hem sinirlendi hem de büyük panik yaşadı. Arç sahibi, "Dolu ile beraber yan tarafın duvarı aşağıya indirdi bizi. Kazdığı yere önlem almaması bizim duvarı aşağıya indirdi. Aracın tekerlekleri yukarıda kaldı. Kurtarıcı bekliyoruz" dedi.



Bina Kentsel Dönüşüm Kapsamında Yıkılacak!



Göztepe Dr. Rıfat Paşa Sokağında bulunan 10 katlı bina'ya Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı geldi. Belediye sahipleri büyük bir titizlikle binayı boşalttıktan sonra mühürledi.



Binanın kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacağı açıklandı.



Emlak365.com



Emlak Haberleri Haberleri