İstanbul Küçükçekmece Belediyesi 43 Adet Konutu 301.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Satışa Çıkardı

İstanbul Küçükçekmece Belediyesi tarafından belediye mülkiyetinde olan 43 adet konut ihale ile satışa çıkarıldı.

İstanbul Küçükçekmece Belediyesi tarafından belediye mülkiyetinde olan 43 adet konut ihale ile satışa çıkarıldı. Konutların satışı için 15 Eylül 2020 tarihinde açık teklif usulü ile ihale düzenlenecek.

Türkiye'de konut satışlarına çok büyük bir ilgi olmasının ardından belediyeler de mülkiyetlerinde olan konutları satışa çıkartıyorlar. İstanbul Küçükçekmece Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediyenin sahip olduğu 43 adet konut ihaleyle satılacak.



43 ADET KONUT SATILIYOR



Küçükçekmece Belediyesi tarafından verilen bilgilere göre 15 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan ihale ile 43 adet konut satılacak. Konutların yeni sahiplerini bulacağı ihale açık teklif usulü ile Küçükçekmece Belediyesi encümen salonunda gerçekleştirilecek.



MUHAMMEN BEDELLER BELİRLENİP AÇIKLANDI



Küçükçekmece ilçesinin Yenimahalle mevkiinde bulunan 43 adet konut için muhammen bedel belirleme çalışmaları tamamlanarak bu bedeller kamuoyunja duyuruldu. Buna göre 43 adet konut 301.000 TL ile 506.000 TL arasında değişen muhammen bedellerle satışa çıkarıldı.



KDV ALINMAYACAK



Açık arttırma usulü ile gerçekleştirilecek olan ihale ile satılacak olan 43 adet konut için ilk önce ilk teklifler alınacak. Ardından her konut için ayrı ayrı açık arttırma yapılacak. Muhammen bedel üzerinde olmak şartıyla en yüksek teklifin sahibi konutu satın almaya hak kazanacak. Satış işlemi sırasında ise konut satın almaya hak kazanan vatandaşlar KDV ödemeyecekler.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri