İstanbul Tuzla Belediyesi 27.314 Metrekare Arsayı İhaleyle Satışa Çıkardı

Tuzla Belediyesi 5 Nisan 2022 tarihinde düzenleyeceği bir ihale ile 27. 314 m2 arsayı ihale ile satacağını ilan etti. Söz konusu satış duyurusu Basın İlan Kurumu ve Belediye sitesinde yayımlandı.

İstanbul Tuzla Belediye Başkanlığı bir duyuru ile kendisine ait olan bir arsanın satışının yapılacağını, ihale ile yapılacak olan satışların fiyat bilgilerini açıkladı. Çok değerli olan arsa için belirlenen muhammen bedel,ihale başvuru detaylar ve diğer tüm ayrıntıları emlak365.com olarak haberimizde bulabilirsiniz.

TUZLA BELEDİYESİNE AİT ÇOK DEĞERLİ ARSA SATIŞA ÇIKARILDI

Yeni yayımlanan ihale duyruusuna göre; satışı yapılacak olan arsa İstanbul ili Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesinde yer alıyor. Arsanın tam konumu ise İçmeler Mahallesi Göktürk Sokak olarak duyuruldu. İmar durumuna ilişkin de açıklamada bulunan kurum, Konut + Plan Notu E=1.75Hmax=Z+5 açıklamasında bulundu. Boş durumda olan toplam büyüklüğü 27 bin 314 m2 olan arsa için belirlenen rakam ise 122 milyon 915 bin 655 TL olarak açıklandı.

Belediye başkanlığı yayımladığı duyurusunda ayrıca satışların ne zaman, hangi usul ile nerede yapılacağını da açıkladı. Tuzla Belediyesi satışlara dair "Belediyemize ait taşınmazların satış ihalesi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 36. Maddesine göre Belediyemiz Encümen Salonunda 05.04.2022 Salı günü Saat:14:00'da Kapalı Teklif Usulü ile yapılacaktır." açıklamasında bulundu.

Arsa satış tablosu

Satışı yapılacak olan arsanın imar durumu, muhammen bedel bilgisi, arsanın konumu, ada parsel numarasına ilişkin detayların yer aldığı tablo şu şekilde;

İHALEYE BAŞVURU YAPACAK OLANLAR İÇİN

Tuzla Belediyesi ihale ilanına başvuruda bulunacak olan şirket yada firmalar belediyeden şartname alıp imzalayacaklar. Daha sonra şartnamede bildirilen geçici teminat bedeli ödenecek. Şirketler için ayrı şahıslar için ayrı talep edilen evraklar tamamlanacak. Tüm işlemleri tamamlayanlar 5 Nisan tarihinde başvurularını tamamlayacaklar.

Emlak Haberleri Haberleri