İstanbul'da Arsa ve Konut Yatırımı Yapılabilecek İlçeler Hangileri?

İnşaat sektörünün ana hammaddesi olan arsa fiyatları yükselmeye devam ederken sizler için İstanbul'da arsa ve konut yatırımı yapılabilecek ilçeleri araştırdık!İstanbul'da yaşanması beklenen olası deprem riski nedeni ile zemini daha sağlam olan bölgelerin arsa ve konut fiyatları yükselmeye devam ediyor.

İnşaat sektörünün ana hammaddesi olan arsa fiyatları yükselmeye devam ederken sizler için İstanbul'da arsa ve konut yatırımı yapılabilecek ilçeleri araştırdık!

İstanbul'da yaşanması beklenen olası deprem riski nedeni ile zemini daha sağlam olan bölgelerin arsa ve konut fiyatları yükselmeye devam ediyor.



Konu hakkında açıklamalarda bulunan Acarlar Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Acar İstanbul'da konut yatırım ve arsa yatırımı için uygun bölgeleri açıkladı.



Beykoz Sağlam Yapısı İle Dikkat Çekiyor



İstanbul'un parlayan yıldızının Beykoz olduğunu söyleyen Acar Beykoz'un her zaman değerlenmeye devam edeceğini yatırımcılara özellikle de bu bölgeyi tavsiye ettiğini söyledi.



Merkeze yakın ilçeler fiyatları ile yukarı yönlü hareket etmeye devam ederken gelişmekte olan ilçeler içinde İstanbul Havalimanı yakını ilçeler öne çıktı.



Erdinç Acar "Türk Hava Yollarının o bölgeye taşınması ile beraber hem havalimanı çalışanları artacak hem de havalimanı yolcu sayısı arttıkça bölge genişleyecek.



O bölgede çok ciddi bir gelişme yaşanacak ve o bölgede bulunan arsaların yüksek değer kazancı yaşayacaklarını düşünüyorum" dedi.



Daha Küçük Konutlar Üretilecek, Konut Fiyatları Düşecek!



Konut fiyatlarının düşürülmesi için farklı alternatiflerin bulunması gerektiğini belirten Acar mega şehirlerde arsa sıkıntısı nedeni ile artık konut tercihlerinin değişmesi gerektiğini söyledi.



Hedef kitlelerin tercihlerinin dikkate alınması gerektiğini söyleyerek doğru projelerde doğru müşteri tabanına hitap eden projeler üretilmesinin önemli olduğunu belirten Acar bu şekilde konut fiyatlarının da farklı bütçelere hitap etmesinin mümkün olacağını söyledi.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri