İstanbullulara KİPTAŞ'tan Ucuz Konut Müjdesi! Riskli Binalarda Oturanlara Yeni Ev Sahibi Olma İmkanı İçin Başvurular Başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında yer alan KİPTAŞ Pendik ilçesinde yer alan Yeşilce Aydos konut projesi için çok önemli bir karar aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında yer alan KİPTAŞ Pendik ilçesinde yer alan Yeşilce Aydos konut projesi için çok önemli bir karar aldı. Projede yer alan konut stoku için başvuru önceliği İstanbul'da riskli yapılarda oturmakta olan kişilere tanınacak. Detaylar haberimizde...

İstanbul'da kentsel dönüşüm yaşanan rant savaşları nedeni ile büyük bir çıkmaza girerken İstanbul Büyükşehir Belediyesi riskli yapılarda oturan kişilere yönelik olarak öncelikli konut projelerini duyurmaya devam ediyor.



Bunlardan biride İBB iştiraki şirketler arasında yer alan KİPTAŞ tarafından satışa sunulan Yeşilce Aydos konut projesi için yapılan duyuru olarak öne çıktı.





PENDİK YEŞİLE AYDOS KONUT PROJESİ İÇİN KİPTAŞ RİSKLİ BİNALARDA OTURANLARA ÖNCELİK VERECEK!



İstanbul'da normal piyasa fiyatlarnın çok daha altına ucuz fiyatlarla konut sahibi olma imkanı sunan KİPTAŞ "Güvenli evinizde sağlıkla yaşayın diye" sloganı ile hemen teslim olarak satışa sunduğu 100 konut için riskli yapı raporu veya riskli alanda evi olan kişilere öncelikli satış imkanı sunacak.



Konutlar için başlangıç satış fiyatı 347 bin lira olarak uygulanacak.





Projede yer alan en düşük peşinat tutarı 72 bin 836 lira ve en düşük aylık taksit tutarı ise 4 bin 615 lira olarak uygulanacak. Projede satışa sunulan 100 konut sadece riskli yapı raporu olan kişilerin başvurularına açık olacak. İBB bu kampanyası ile depreme ve kentsel dönüşüme dikkat çekmek isterken aynı zamanda yapı güvenliği bilincini yükseltmeyi amaçlıyor.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri