İstanbul'un Bu İlçelerinde Oturanlara Metro Piyangosu Vuracak! Yeni Metro Hatları Konut Fiyatlarını Uçuracak

İstanbul'da büyük bir kaosa neden olan trafik sorununu çözmek için yeni metro hattı projeleri üzerinde çalışmalar hızlandı.

İstanbul'da büyük bir kaosa neden olan trafik sorununu çözmek için yeni metro hattı projeleri üzerinde çalışmalar hızlandı. İstanbul yeni metro hattı projeleri yakından takip edilirken yeni yapılan projeler aynı zamanda gayrimenkul fiyatları için de artışa neden oluyor. 2020 yılında açılacak olan yeni metro hatları hangileri, 2020 açılacak metro hatları hangileri?

İstanbul metro hattı projeleri üzerindeki çalışmalar tüm hızı ile devam ederken 2020 yılında açılacak olan yeni metro hatları da gayrimenkul sektörünü hareketlendirmeye devam ediyor. Yeni açılacak olan metro hatlarına yakın olan yerlerde bulunan taşınmazların değerleri ulaşımda avantajlı bir konuma geçecekleri için değerleniyor.



İSTANBUL'DA 2020 YILINDA AÇILACAK OLAN METRO HATLARI HANGİLERİ?



T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı: Yapımına ilk olarak 2016 yılında başlanan T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesi Eminönü bölgesinden başlayarak Haliç sahili boyunca ilerleyerek Alibeyköy merkezinden Alibeyköy Cep Otogarına ulaşıyor. Toplam uzunluğu 10.10 km olarak belirlenen hattın seyahat süresi 30 dakika olacak.





M8 Bostancı-Dudullu Metro Hattı: 2016 yılında inşaatına başlanan proje 13 duraktan oluşurken hat uzunluğu 14.30 kilometre ve seyahat süresi ise 20 dakika olarak belirlenmiş durumda.





F4 Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküler Hattı: 2017 yılında başlayan metro hattı inşaatı ile iki nokta arasındaki ulaşım 2,5 dakikaya düşecek. Toplam metro hattı uzunluğu ise 0,80 km. olarak hesaplanmış durumda.





İSTANBUL'DA YAPIMI DEVAM EDEN METRO HATLARI PROJELERİ HANGİLERİ?



T5 Eminönü - Alibeyköy Tramvay Hattı



M10 Pendik - SGH Metro Hattı, Pendik-Fevzi Çakmak Etabı



M11 Gayrettepe - İstanbul Havalimanı Metro Hattı



M13 Yenidoğan - Emek Metro Hattı



M1B Kirazlı - Halkalı emlak365.com Metro Hattı



M3 Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı Uzatması



M3 Kirazlı - Bakırköy İDO Metro Hattı Uzatması



M4 Tavşantepe - Sabiha Gökçen Metro Hattı Uzatması



M4 Tavşantepe - Tuzla Metro Hattı Uzatması



M5 Çekmeköy - Sultanbeyli Metro Hattı Uzatması



M7 Kabataş - Mecidiyeköy Metro Hattı



M7 Mahmutbey - Esenyurt Metro Hattı



M8 Bostancı - Dudullu Metro Hattı



M9 Ataköy - İkitelli Metro Hattı



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri