İstanbul'un En Değerli Semtleri Hangileri? İlçelere Göre Konut ve Kira Fiyatları

Türkiye'nin emlak merkezi İstanbul düşen konut satışlarına rağmen konut fiyatlarını arttırmaya devam ediyor.

Türkiye'nin emlak merkezi İstanbul düşen konut satışlarına rağmen konut fiyatlarını arttırmaya devam ediyor. İstanbul'un ilçelerine göre konut fiyatları!

Emlak sektörünün parlayın yıldızı İstanbul değerine değer katmaya devam ediyor.



Konut satış rakamları düşmesine rağmen arsa fiyatlarının yükselmesi ve arsa miktarının düşmesi nedeni ile İstanbul'da konut fiyatları yükseliyor.



Yine mega projeler ve yeni metro hatları da İstanbul'da konut fiyatlarının ve kira fiyatlarının özellikle de merkezi yerlerde rekor fiyatlara çıkmasına neden oluyor.



İstanbul'un En Değerlisi Beşiktaş!



Ortalama konut metrekare fiyatlarının 10 bin 350 lira civarında seyrettiği Beşiktaş'ta ortalama kira fiyatları 2 bin 898 lira civarında yer alıyor. Konut yatırımı yapmak isteyen kişiler için büyük önem taşıyan amortisman süresi ise 36 yıl olarak hesaplanıyor.



Sarıyer



İstanbul'un değerli lokasyonları arasında yer alan Sarıyer'de ortalama konut metrekare fiyatları 8 bin 704 lira olarak hesaplanırken ortalama kira fiyatları 3 bin 474 lira ve amortisman süresi 30 sene olarak hesaplanıyor.



Bakırköy



Bakırköy'de ortalama konut metrekare fiyatları 8 bin 684 lira olarak hesaplanırken ortalama kira fiyatları 1.414 lira ve amortisman süresi 36 sene olarak hesaplanıyor.



Kadıköy



İstanbul'un en gözde semtleri arasında yer alan Kadıköy'de ortalama konut metrekare fiyatları 7 bin 207 lira olarak hesaplanırken ortalama kira fiyatları 2 bin 448 lira ve amortisman süresi 35 sene olarak hesaplanıyor.



Adalar



İstanbul'un tarihi bölgeleri arasında yer alan Adalar'da ortalama konut metrekare fiyatları 6 bin 110 lira olarak hesaplanırken ortalama kira fiyatları 1.738 lira ve amortisman süresi 30 sene olarak hesaplanıyor.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri