İstanbul'un en işlek caddelerinde Garanti BBVA'dan satılık dükkanlar! 560 bin TL ödeyen, 250 metrekarelik asma katlı dükkan için...

Elinde bulunan icralık dükkanlar için yeni ihaleler düzenlediğini duyuran Garanti BBVA, söz konusu ihalelere ve ihalelerine konu olan icralık gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Garanti BBVA elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için Intengo isimli yasal e- ihale platformu ile anlaşmaya varmış olduğunu duyurdu. Duyurunun ardından zaman kaybetmeden iki yeni ihale düzenleyen banka, ihalelere ve ihalelere konu olan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

GARANTİ BBVA’DAN İSTANBUL MALTEPE’DE SATILIK ASMA KATLI DÜKKAN!

Garanti BBVA, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına karşı tüketicinin yanında yer aldı. Intengo iş birliği kapsamında bir dükkanı satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Garanti BBVA İstanbul ilinin Maltepe ilçesinde bulunan 250 metrekarelik asma katlı dükkanı fiyat teklifine açtığını bildirdi. İhale başlangıç bedelini 14 milyon TL olarak açıklayan banka, katılım bedelinin 560 bin TL olduğunu belirtti.

GARANTİ BBVA’DAN İSTANBUL ŞİŞLİ’DE SATILIK DÜKKAN İLANI!

Garanti BBVA anlaşmaya varmış olduğu Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden yeni bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında büro nitelikli bir gayrimenkul için fiyat tekliflerini kabul edeceğini belirten Garanti BBVA, ilgili ihaleye ve ihaleye konu olan icralık büroya ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Garanti BBVA Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında İstanbul ilinin Şişli ilçesinde bulunan icralık bir büroyu satışa çıkardığını bildirdi. Büronun Basman Han’da olduğunu belirten banka, gayrimenkulün toplam kullanım alanını 410 metrekare olarak açıkladı. Binanın 1990 yılında inşa edildiğine vurgu yapan Garanti BBVA, ihale başlangıç bedelini 10 milyon TL, ihaleye katılmak için yatırılması gereken katılım bedelini ise 400 bin TL olarak bildirdi.

GARANTİ BBVA’DA NASIL DÜKKAN SATIN ALINIR?

Garanti BBVA’nın Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu icralık dükkan ihalelerine katılabilmek için öncelikle söz konusu yasal e- ihale platformuna üye olmak gerekmektedir. Üyelik sürecinin olumlu sonuçlanmasının ardından Intengo, katılım sağlanmak istenen ihale için belirlemiş olduğu katılım bedelinin yatırılmasını talep edecektir. Söz konusu ücretin platformun belirtmiş olduğu hesap numarasına yatırılmasının ardından ilgili gayrimenkul için online olarak fiyat teklifi verilebilecektir.

Emlak Haberleri Haberleri