İzmir Büyükşehir Belediyesi 187.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla 57 Adet Konutu Satışa Çıkardı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre Karabağlar ilçesinde bulunan 57 adet konut ihaleyle satışa çıkarıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre Karabağlar ilçesinde bulunan 57 adet konut ihaleyle satışa çıkarıldı. 17 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan ihalede açık teklif usulü uygulanacak.

Türkiye'de ihaleyle konut satışı yapacak belediyeler arasına İzmir Büyükşehir Belediyesi de katıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre Karabağlar ilçesinde bulunan ve belediye mülkiyetinde olan 57 adet konut ihaleyle satılacak.



İHALE BİLGİLERİ AÇIKLANDI



İhale ile alakalı detaylı bilgiler de açıklandı. Buna göre 57 adet konut için 17 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'da İzmir Büyükşehir Belediyesi encümen toplantı salonunda ihale gerçekleştirilecek. Bu ihalede açık teklif usulü uygulanacak.



TAHMİNİ SATIŞ BEDELLERİ BELLİ OLDU



İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği bilgilere göre ihaleyle satışa sunulan 57 adet konutun tamamı Karabağlar ilçesinde Yaşar Kemal Mahallesi'nde bulunuyor. Konutların tahmini satış bedelleri de açıklandı. Buna göre konutlar 187.000 TL ile 231.000 TL arasında değişen tahmini satış bedelleriyle ihaleye çıkarıldı.



İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan 57 adet konut satışı ihalesine açıklanan tahmini satıl bedellerinin yüzde 10'una karşılık gelen geçici teminat bedellerini ödeyen kişiler katılabilecek. İhale katılımcıları tekliflerini açık bir şekilde verecekler. İlk teklifin ardından yapılacak açık arttırma ile en yüksek teklif sahipleri konutları satın almaya hak kazanacaklar.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri