İzmir Büyükşehir Belediyesi 194 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla İhaleyle Konut Satışı Yapıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanan ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 21 daire satışa çıkarılıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi satışa çıkarılan 21 adet daireye dair detayları açıklayarak kamuoyunu bilgilendirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bir ihale ilanı yayınlandı. Bu ilana göre belediyenin mülkiyetinde olan 21 adet daire satışa çıkarıldı. Açık Teklif Usulü ile yapılacak olan ihale sonucunda bu dairelerin satışlarının gerçekleştirileceği bildirildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi satışa çıkarılan dairelerin bulunduğu ilçe ve mahalleleri, büyüklüklerini, hangi katta olduklarını ve muhammen bedelleri yayınlanan ilanla açıkladı.

İHALE TARİHİ, YERİ VE SAATİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından satılacak 21 adet daire için Açık Teklif Usulü ile yapılacak ihale 17 Haziran 2021 saat 14:00'da gerçekleştirilecek. İhale adresinin ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Mahallesi Kültürpark içi 2 No'lu Hol Basmane Konak İzmir'de Hol-2 binasında 2 nolu Toplantı Salonu olarak ilan edildi.

SATIŞA ÇIKARILAN DAİRELER NEREDE?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından satışa çıkarılan dairelerin nerede bulunduklarına dair bilgiler de açıklandı. Buna göre 10 adet daire İzmir'in Karabağlar ilçesi Yaşar Kemal Mahallesi'nde bulunuyor. 11 adet daire ise yine İzmir'in Dikili ilçesinde İsmetpaşa ve Üçkuyular mahallelerinde bulunuyor.

SATIŞA ÇIKARILAN DAİRELERİN TAHMİNİ SATIŞ BEDELLERİ

Belediye mülkiyetinde olan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından satışa çıkarılan 21 adet dairenin tahmini satış bedelleri de açıklandı. Buna göre dairelerin tahmini satış bedelleri 194.345 TL'den başlamak üzere 605.000 TL'ye kadar çıkıyor. İhaleye katılıp teklif vererek dairelerden satın almak isteyenlerin ihale öncesinde tahmini satış bedelinin yüzde 10'una denk gelen geçici teminat bedellerini İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin banka hesabına yatırmaları gerekiyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği bilgilere göre 21 adet daire satışı için Açık Teklif Usulü ile yapılacak ihaleye gerçek ve tüzel kişiler katılabilecekler. İhaleye ilişkin şartname ve ekleri ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetim Dairesi Başkanlığı Mesken Şube Müdürlüğü'nden 10 TL karşılığında satın alınabilecek.

Emlak Haberleri Haberleri