İzmir Çeşme'de Belediye 2 Dükkanı 3 ve 10 Yıllığına Kiralamak için İhale Düzenleyecek

İzmir Çeşme Belediyesi bir ihale ile kendisine ait olan iki işyerini 3 yıllığına ve 10 yıllığına kiralayacak. Çeşme'de dükkan arayanlar için kiralama ücretli ve ihale tarihleri.

Belediyeler kendilerine ait olan ve ihale süreci tamamlanan işyerlerini yeni duyurular ile kiralık ilanına çıkarıyorlar.

İzmir Çeşme Belediye Başkanlığı'da mülkiyeti kendisine ait olan sözleşme süreci sona eren iki işyerinin yeniden kiralanması için ihale düzenleyeceğini duyurdu. Belediyenin ihale ilanına ilişkin detaylar şöyle;

İZMİR ÇEŞME BELEDİYESİ'NDEN KİRALIK DÜKKANLAR

Belediye başkanlığınca ilan edilen duyuruya göre; Çeşme İlçesi 16 Eylül Mahallesi, 3052 Sokakta ve Ilıca Mahallesi, 5152 Sokakta bulunan iki dükkanı kiralanacak. Kiralam işlemleri ilk dükkan için 3 yıllıkğına olaca. İkinci dükkan 10 yıllık süre ile kiralanacak. İki dükkan için belediye başkanlığı 9 Mart tarihinde ihale düzenleyecek. İhale tarihine kadar ise başvurular alınmaya devam edilecekler.

Muhammen Bedel Tablosu

Tabloda da görüldüğü üzere belediye başkanlığı 120 bin TL ve 50 bin TL muhammen bedel ile açık artırmaya çıkacak. İhaleye katılacak olanlar için bir açıklamada bulunan Çeşme Belediyesi ihale usulüne ilişkin şu bilgileri verdi.

"Aşağıda adresi, kiralama süresi, muhammen bedeli, geçici teminatı, ihale tarihi ve saati belirtilen Belediyemize ait taşınmazlar, 2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesi gereğince açık arttırma usulü ile kira verilecektir. Muhammen bedel ilk bir yıl için belirlenen kira bedelidir."

İHALEYE KATILMAK İÇİN BAŞVURU EVRAKLARI

Açık artırmaya katılarak iki dükkandan biri yada ikisi için teklif sunacak olan vatandaşlar başvurularını 9 Mart tarihine kadar yapacaklar.

Başvurular belediyenin emlak birimine İsteklinin kimliği, İkametgah belgesi, tebligat için adres beyanı, Geçici Teminat makbuzu ile şahsen başvuru yapması gerekiyor. İhaleye dair tüm detaylar Çeşme Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden görülebilir.

Emlak Haberleri Haberleri