İzmir Dikili Belediyesi 25 Adet Gayrimenkulü 50.000 TL'den Başlayan Muhammen Bedellerle Satışa Çıkardı!

İzmir Dikili Belediyesi ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde olan 25 adet gayrimenkulü ihale ile satışa çıkardığını duyurdu.

İzmir Dikili Belediyesi ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde olan 25 adet gayrimenkulü ihale ile satışa çıkardığını duyurdu. 3 Eylülde gerçekleştirilecek olan ihalede açık teklif usulü uygulanacak.

Türkiye'de belediyelerin sahibi olduğu gayrimenkulleri satarak belediye bütçelerinde ek kaynak girişi sağlamalarına yönelik işlemler devam ediyor. Son satış işlemlerinden birisi de İzmir'in Dikili Belediyesi'nden geldi.



25 GAYRİMENKUL SATIŞA ÇIKARILDI



Dikili Belediyesi tarafından yapılan bilgilendirmeye göre ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde olan 25 adet gayrimenkul ihaleyle satılacak. İhaleyle satılacak olan gayrimenkuller için 3 Eylül 2020 tarihinde Dikili Belediyesi Kültür Evi'nde encümen huzurunda ihale yapılacak. İhalede açık teklif usulü ile teklifler alınacak.



Satışa çıkarılan 25 adet gayrimenkul ile alakalı olarak detaylı bilgilendirme Dikili Belediye Başkanlığı tarafından yapıldı. Buna göre satılacak gayrimenkullerin dağılımı 23 adet arsa, 1 adet tarla ve 1 adet fıstık çamlığı oldu.



MUHAMMEN BEDELLER 50.000 TL'DEN BAŞLIYOR



Dikili Belediyesi'nin satacağı gayrimenkuller için muhammen bedeller de belirlenerek kamuoyuna açıklandı. Buna göre gayrimenkuller 50.000 TL ile 990.000 TL arasında değişen fiyatlarda satışa çıkarıldı.



İhaleye katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişiler ihale şartnamesini Dikili Belediyesi'nden 200 TL karşılığında alabilecekler. Ayrıca ihaleye katılacak olanlar satın almak istedikleri gayrimenkul için açıklanan muhammen bedelin yüzde 3'ünü geçici teminat bedeli olarak ihale saatinden önce Dikili Belediyesi'ne ödemeleri gerekiyor.



İhalede muhammen bedellerin üzerinde en yüksek teklifi veren gerçek veya tüzel kişiler gayrimenkullerin yeni sahipleri olacaklar.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri