İzmir Emlak, İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı kapılarını açıyor

İZFAŞ ve Nobel Expo Fuarcılık iş birliğiyle düzenlenen ve bu sene İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Rescon Expo fuarı kapılarını açmaya hazırlayanıyor.

Türkiye'nin önemli emlak ve inşaat fuarları arasında yer alan Rescon Expo Emlak, İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanıyor. Yarın yani 22 Aralık 2022 tarihi itibari ile kapılarını açacak olan fuarda bu sene geniş katılım dikkat çekti. 

İzmir'de farklı fuarları İzmirlilerle buluşturmaya devam eden İZFAŞ tarafından Nobel Expo Fuarcılık işbirliği ile düzenlenecek olan Rescon Expo 2022 fuarı kapılarını 22 Aralık 2022 Perşembe günü itibari ile ziyaretçilerine açarken 25 Aralık 2022 tarihi itibari ile ise kapanışını gerçekleştirecek. Fuar Emlak, İnşaat ve Kentsel Dönüşüm alanında tarafları bir araya getirecek. 

RESCON EXPO EMLAK, İNŞAAT VE KENTSEL DÖNÜŞÜM FUARI 2022!

Bu sene emlak, inşaat ve kentsel dönüşüm kapsamında pek çok konuşmacıya da ev sahipliği yapacak olan fuarda Eski Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Murat Karayalçın'da katılım gerçekleştirecek. Karayalçın “Kentsel Dönüşümde Ankara Deneyimi” başlıklı söyleşisini gerçekleştirecek. İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, İzmir Emlak Komisyoncuları Odası başkanlarının katımı ile ise “Meslek odaları temsilcileri gözüyle emlak, inşaat ve kentsel dönüşüm” başlıklı oturum yapılacak. Yine fuar boyunca farklı pek çok oturum yapılacak.

UNESCO Dünya Mirası olma yolunda İzmir Tarihi Kemeraltı Çarşısı ve çevresindeki kültürel mirasın korunması ve işletilmesinde yeni bir iş ve yatırım modeli, Kentsel dönüşüm: Kentlerin planlanması ve tasarımı, Emlak ve inşaat sektöründe gelişen trendler, İzmir’de yatırım fırsatları, Kentsel dönüşümün İzmir için önemi ve geleceği, Ankara’da kentsel dönüşüm çalışmaları /Sorundan çözüme, Akademisyen ve proje üreticisi gözüyle kentsel dönüşümde olgular, olanlar, beklentiler ve öneriler isimli oturumlar yapılacak. Fuar 25 Aralık 2022 günü ise kapılarını kapatacak. 

Emlak Haberleri Haberleri