İzmir Genelinde Dükkanlar Kiraya Verilecek! 680 TL Muhammen Bedelle 10 Yıl Süreli

İzmir genelinde çok sayıda dükkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığınca kiraya verilecek. İl genelinde yayımlanan duyurularda 33 dükkan için ihale ilanı yayımlanırken detayları haberimizden öğrenin

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile belediye dükkanlarının kiraya verileceğini ilan etti. Bu kapsamda ihale düzenleneceğini bildiren belediye detayları bir kılavuz üzerinden kamuoyuna duyurdu. Belediyeden dükkan kiralamak isteyenler için önemli fırsatlar sunan belediye başkanlığın listesinde 33 dükkan bulunuyor.

33 DÜKKANDAN BAZILARI DOLDU BAZILARI BOŞ KONUMDA

Belediye başkanlığı kiralanacak olan dükkanların bazılarının dolu konumda olduğunu bazılarının ise boş olduğunu bildirdi. İzmir'de iş kurmak isteyen yada devam eden işi için yeni dükkan arayanlara önemli fırsatlar sunan İzmir Büyükşehir Belediyesi, ihale sonrası sözleşmesi süresinin 10 yıl olacağını açıkladı.

İzmir'de dükkan kiralamak isteyenler için kurum "Yukarıda Tahmin Edilen Bedelleri ile Geçici Teminatları yazılı yerlerin ihalesi, Genel ve Özel Şartnamelerindeki esaslar dahilinde, 2886 sayılı Kanunun 45. Maddesi gereğince Açık Teklif usulü ile 10.02.2022 Perşembe günü Saat:14.00’de İzmir Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı odasında yapıllacaktır" açıklamasında bulundu.

Belediye başkanlığının duyurusunda ihale işlemlerine ilişkin bir de tablo yer aldı.

Tabloda hangi dükkanın nerede, hangi konumda, boş veya dolu konumda olup olmadığı bildirildi. Listeye göre 33 dükkandan 10 tanesi boş konumda olurken geriye kalan 23 dükkan dolu konumda. Belediyeden dükkan kiralamak isteyenler için boş dükkanların tablo üzerinde gösterimini paylaşıyoruz.

İHALEYE KATILIM ŞARTLARI

İzmir için düzenlenen dükkan kiralama ihalesine katılacakların; Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi vermeleri, Tüzel kişi olması halinde, ilgili sicile kayıtlı olduğuna dair ihale yılına ait belge verilmesi, Kiralama ve Takip Şube Müdürlüğünden alınacak İştirak Belgesi’nin ibraz edilmesi talep ediliyor. Bunların dışında ayrıca ihaleye katılmadan önce yine belediyenin her dükkan için ayrı ayrı açıkladığı geçici teminat bedellerinin ödendiğine dair makbuzun teslim edilmesi istenir.

Kurum ihale başvuruları öncesinde tüm detayları öğrenmek isteyenlerin 30 TL karşılığında Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığı Kiralama ve Takip Şube Müdürlüğünden alabileceklerini ilan etti. İhale işlemleri 10 Şubat tarihinde gerçekleştirileceğinden dolayı başvuru işlemleri 9 Şubat tarihinde tamamlanacak. Başvurular Mimar Sinan Mahallesi Kültürpark İçi 1 No'lu Hol 1209/2 No'lu oda Basmane-Konak İZMİR adresinde yapılacak. Detaylara ve kılavuza İzmir Büyükşehir Belediyesi sitesinden ulaşabilirsiniz.

Emlak Haberleri Haberleri