İzmir Kiraz Belediye Başkanlığı'ndan Zeytinlik, İncirlik ve Tarla Satış İlanı

Kiraz Belediye Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile çoğunluğu tarla olmak üzere 48 taşınmazı satacağını duyurdu.

Kiraz Belediye Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile çoğunluğu tarla olmak üzere 48 taşınmazı satacağını duyurdu. İhale usulü ile yapılacak olan satışlar isteklilerin önceden başvuru yapmaları gerekiyor. İhale işlemleri 18 Kasım tarihinde düzenlenecek.

İzmir Kiraz Belediye Başkanlığı kendisine ait tarlaların bazılarını ihale usulü ile satışının yapılacağını duyurdu. Satışlar için başvuruda bulunmak ve ihaleye katılmak isteklilerin neler yapması gerektiğine dair satış başvuru kılavuzu yayımlayan belediye başkanlığı bu kılavuzda muhammen bedel listesini de açıkladı.



KİRAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN 48 TAŞINMAZ SATIŞI



Kiraz Belediye Başkanlığı'nın Resmi İlan Portalı üzerinde yer alan satış listesinde yer alan 48 gayrimenkul şu şekilde sıralandı. Eğimli kıraç arazi, düz taban arazi, içinde 2 katlı bina bulunan arazi, zeytinlik düz taban arazi, incirlik eğilimli taban arazi, dik eğimli taban arazi,



Bu gayrimenkullerin satışına dair detaylı bir açıklamada bulunan Kiraz Belediye Başkanlığı şu bilgileri verdi.



"İzmir İli Kiraz İlçesinde bulunan Mülkiyeti Belediyemize ait ekteki çizelgede mahallesi, ada parseli ve tüm özellikleri belirtilen 48 (Kırk sekiz) adet taşınmazın 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45'inci Maddesi Açık Teklif Usulüne göre 18.11.2020, 19.11.2020 ve 20.11.2020 tarihlerinde satış ihalesi yapılacaktır."



SATIŞ ŞARTNAMESİNE NASIL ULAŞILACAK?



Söz konusu gayrimenkuller için ihaleye katılacak olan ve detaylı bilgi alacak olan vatandaşlar Kiraz Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünden detayları öğrenebilecekler. Bu kurum üzerinden satış şartnamesine ulaşabilecek adayların ihaleye katılmak istemeleri durumunda bu şartnameyi almaları gerekiyor.



MUHAMMEN BEDEL LİSTESİ



Satış listesinde yer alan bazı gayrimenkuller ve belirlenen muhammen bedel listeleri.







Emlak365.com



Emlak Haberleri Haberleri