İzmir Örnekköy 3. ve 4. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni Tarihi Açıklandı

İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hız verilen kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Örnekköy 3. ve 4. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen temel atma töreni tarihi açıklandı.

2021 senesinin Ağustos ayında tahliye ve tahliye ve yıkım çalışmaları tamamlanan Örnekköy 3. ve 4. Etap Kentsel Dönüşüm Projesinin beklenen temel atma tarihi nihayet açıklandı. Örnekköy kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 3. ve 4. etap için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ekonomik imkansızlıklara rağmen geri adım atmayacaklarını duyurmuştu.

Başkan Tunç Soyer yapmış olduğu açıklamasında İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinin önemine değinerek bu süreçte İZBETON'u daha da güçlendirerek projeleri bu şekilde hayata geçireceklerini dile getirmişti. İZBETON tarafından yapılan son dakika açıklaması ile İzmirliler tarafından yakından takip edilen ve İzmir'in en riskli bölgeleri arasında gösterilen Örnekköy için temel atma müjdesi verildi.

İZMİR ÖRNEKKÖY KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ 3. VE 4. ETAP TEMEL ATMA TÖRENİ NE ZAMAN?

Örnekköy kentsel dönüşüm projesinde son durum yakından takip edilirken İzbeton resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklama ile "İzmir'in yeni mahalleleri, modern ve afetlere karşı dirençli binalarla yükseliyor. Örnekköy 3. ve 4. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı'nda binalarımızın temelini birlikte atıyoruz. Tüm İzmirliler törenimize davetlidir" ifadelerine yer verilerek temel atma tarihi ilan edildi.

Örnekköy 3. Etap Şantiyesi Karşıyaka adresinde yapılacak olan temel atma töreni tarihi 20 Nisan 2022 Çarşamba yani bugün yapılacak. Saat 11:00'de düzenlenecek olan tören kapsamında uzun süredir beklenen inşaat fiili olarak başlamış olacak.

Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri