İzmir Urla'da Folkart Yapı Tarafından 180 Villalık Doğayla Başbaşa Yeni Proje!

İzmir'de gerçekleştirdikleri projelerle dikkatleri üzerine çeken Folkart Yapı tarafından Urla Bademler'de yeni bir proje daha hayata geçiyor.

İzmir'de gerçekleştirdikleri projelerle dikkatleri üzerine çeken Folkart Yapı tarafından Urla Bademler'de yeni bir proje daha hayata geçiyor. Kamuoyunda İTOKENT 2 arazisi olarak tanınan 200 bin metrekarelik arsayı satın alan Urla Yapı, doğayla iç içe bir yaşam mottosuyla kolarını sıvadı. Urla Bademler'de gerçekleştirilecek olan yeni proje ile yeşil merkezli 180 villa inşa edilecek.

İzmir'de kendine özgü yaşam alanları modeli geliştirebilen nadir şirketlerden olan Folkart Yapı şimdi yeni bir proje için kollarını sıvadı. İzmir'in Urla ilçesi Bademler mevkiinde şirket tarafından satın alınan 200 bin metrekarelik arazide toplam 180 villa yapılacak.



DOĞAYLA İÇ İÇE YENİ PROJE



Projenin tamamı yeşile dayalı sistemde doğayla iç içe olarak tasarlanacak. Hem doğal güzellikleri hem de iklimi ile dikkatleri üzerine çeken bölgelerden olan Urla'da yapılacak yeni projede insanlar 4 mevsimin de güzelliklerini yaşayabilecekler.



YERLEŞİM BİRİMLERİNE YAKIN MESAFEDE



Kamuoyunda İTOKENT 2 arazisi ismiyle de tanınan ve Seferihisar – İzmir Karayolu üzerinde yer alan proje arazisi önemli yerleşim birimlerine de yakınlığı ile de dikkatleri çekiyor. Bademli mevkiindeki arazi İzmir Konak'a 33 km, İzmir Güzelbahçe'ye 10 km, İzmir Narlıdere'ye 20 km ve İzmir Seferihisar'a 11 km uzaklıkta bulunuyor.





TİCARİ ALANLAR AZ OLACAK



Yapılacak olan 180 villalık projede doğal yaşamın ihtiyaçlarına yönelik her detay düşünülecek. Bundan dolayı ticari alanlar asgari düzeyde tutulacak.



İZMİR'E YAKIŞACAK BİR PROJE



Yeni proje hakkında açıklamalarda bulunan Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Urla Bademler'de satın aldığımız arazi için güzel bir proje geliştirmek amacıyla harekete geçtik. Güzel İzmir'e yakışacak ve doğal yaşam alanı ile herkesin ilgi göstereceği bir projeyi inşa etmek istiyoruz. Yeşille iç içe, doğal ve organik yaşam tarzının sürdürülebileceği bir proje tasarlıyoruz. Projemiz Ege Bölgesi'ne özgü zeytin, meyve ağaçları ve çeşitli yerel bitkilerle süslenecek. İzmir'in hemen yanıbaşında insanlara doğal bir yaşam alanı sunacağız.” dedi.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri