İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü 158 Gayrimenkulü Satışa Çıkardı! Mesken, İşyeri, Zeytinlik, Tarla, Depo, Bina

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü kendisine ait olan İzmir'in farklı bölgelerinde yer alan 158 gayrimenkulün satılacağını duyurdu.

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü kendisine ait olan İzmir'in farklı bölgelerinde yer alan 158 gayrimenkulün satılacağını duyurdu. İhale ile gerçekleştirilecek satış işlemleri Aralık ayında tamamlanacak. İlan edilen gayrimenkuller için muhammen bedel listesini yayımlayan kurum satışların ne zaman ve nasıl olacağını da bildirdi.

Aralık ayında gerçekleştirilecek kamu kurumları gayrimenkul ihaleleri için yeni duyuru geldi.



İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü kendisine ait olan bazı gayrimenkulleri satacağını ilan etti. Toplam 158 gayrimenkul satışı yapacak olan İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü bu satışlar için fiyat listesi belirledii. İşte tüm o detaylar;



158 GAYRİMENKUL SATIŞI YAPILACAK



Yayımlanan 158 adetlik gayrimenkul satış ilanında farklı türden taşınmazlar bulunuyor. En fazla ilan ise işyeri satışları için geldi. Kurum işyeri satışı dışında ayrıca depo, mesken, bahçe, zeytinlik, iş merkezi, bina, eğitim merkezi satışı yapacak.



Duyuruya göre İzmir'in farklı bölgelerinde yer alan bu taşınmazlar için başvuru yapacak olan istekliler başvurularını 23 Aralık tarihi mesai bitimine kadar yapacaklar. Başvuru işlemleri i "Vakıf Taşınmazları Kira Genel Şartnamesi" dahilinde belirtilen esaslar ve her gayrimenkul için ayrı ayrı ilan edilen muhammen bedeller üzerinden ödenecek teminat bedelleri ile yapılacak.



İhale Başvuru Duyurusu



İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü ihale başvurularına dair yaptığı uyarısında "İhaleye katılmak isteyenlerin gerekli evraklarını en geç 23.12.2020 Çarşamba günü saat 17.00'a kadar Bölge Müdürlüğümüz İhale Bürosuna (İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası 1. Kat Kiralama Servisi) teslim etmesi gerekmektedir. Posta, telgraf, faks, mail yoluyla yapılan müracaatlar geçersizdir." ifadelerini kullandı.



İlanda bazı gayrimenkullerin de kiraya verileceği duyuruldu.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri