İzmir'de Belediyeden Kiralık İşyeri, Sanayi Dükkanı, Arazi ve Düğün Salonu

Kamu kurumlarının satışa çıkardığı gayrimenkullere ay sonu ilanları ile yenileri dahil oldu.

Kamu kurumlarının satışa çıkardığı gayrimenkullere ay sonu ilanları ile yenileri dahil oldu. Arsa, arazi, işyeri veya meslek nitelikli konutların satışı için ilan yayımlayan kurumların duyurularını emlak365.com olarak paylaşmaya devam ediyoruz.

Bu haberimizde de Kemalpaşa Belediyesi'ne ait arsa ve üzerindeki otel için yayımlanan ihaleye dair detayları derledik. Daha önce yayımlanan ancak düzeltme ilanı ile yeniden yayımlanan gayrimenkul satış ilanının tüm ayrıntıları haberimizde.

BELEDİYEDEN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanlığı yayımladığı duyurusunda ilçenin farklı bölgelerinde yer alan 13 farklı taşınmazın kiralanacağını ilan etti. 3 yıllık süre için kiralanacak olan gayrimenkuller ayrı ayrı duyuru yayımlayan belediye başkanlığı kiralancak gayrimenkullerin cinslerini ilan etti. Duyurusunda genel olarak işyeri kiralanacağını ilane den Kemalpaşa Belediyesi bunun yanında konut ve arazi için de ihaleye çıkacak. Belediye başkanlığı işyeri ihalelerine dair ise depo, farklı amaçlı işyerleri, kıs düğün salonu, sanayi dükkanı kiralanacağını bildirdi.

MUHAMMEN BEDEL LİSTESİ

Söz konusu işyerlerini, konut ve araziyi 3 yıllık kiralamak isteyecek vatandaşlar için muhammen bedel listesini yayımlayan İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanlığı ihaleye dair de bilgi verdi. İşte türlerine göre gayrimenkul kiralama muhammen bedelleri.



Belediye başkanlığı ihaleye dair duyurusunda, "Yukarıdaki taşınmazların 3 yıl süreli kira ihalesi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile 16/03/2021 Salı günü Belediye Encümen huzurunda sırasıyla şartnamesine göre yapılacaktır." bilgisini paylaştı.

İHALE BAŞVURU BİLGİLERİ

Belediye başkanlığını gayrimenkul kiralama ihale ilanına başvuruda bulunacak olan istekliler başvurularını ihale tarihine kadar yapacaklar. Başvuruların alınması iki aşamadan oluşacak. İlk aşamada istekliler % 3 oranındaki geçici teminatını 15/03/2021 tarihi mesai bitim saatine kadar Belediye veznesine veya Ziraat Bankası nezninde bulunan ilgili hesaba yatıracaklar. Daha sonra kurum tarafından ilan edilen başvuru evraklarını derleyecek vatandaşlar belediyeye başvurularını yapacaklar. İhale başvuru evrakları ve şartnameye vatandaşlar belediyenin kiralama servisinden ulaşabilecekler.

Emlak Haberleri Haberleri