İzmir'de İZELMAN 23 bin 686 metrekare imarlı arsayı satışa çıkardı

İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı İZELMAN A.Ş, Çiğli'de yer alan büyüklüğü 23.686 metrekare olan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın muhammen bedeli 87 milyon 500 bin TL olarak açıklandı.

Emlak365.com - İzmir'de dev arsanın satışı için ihale ilanı yayımlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı İZELMAN Anonim Şirketi tarafından satışa çıkarılan arsa, Çiğli ilçesi, Büyük Çiğli mahallesinde 35280 ada 1 parselde kayıtlı durumda. İşte o ihale ilanına dair tüm detaylar.

23.686 M2 ARSANIN SATIŞI YAPILACAK

Yayımlanan ihale ön başvuru kılavuzuna göre; satış işlemleri 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek. İhaleye katılım sağlayacak olanlar başvurularını İZELMAN Genel Müdürlük binasında yer alan ilgili birime yapılacak. Başvuruda bulunan istekliler ilan edilen ihale tarihinde tekliflerini 87 milyon 500 bin Türk Lirası muhammen bedel üzerinden, kapalı zarf ile sunacaklar. Kapalı teklif sonrası ise açık artırmayla satış yapılacak.

Arsanın özelliklerine ilişkin bilgi veren İZELMAN, arsanın kısmen düz kısmende eğimli bir yapıya sahip olduğunu bildirdi. Arsanın şekli ise çokgen bir forma sahip olarak açıklandı. Diğer özellikler ise "Parsel tüm cephelerden kadastral yola cephelidir. Taşınmazın üzerinde herhangi bir yapı bulunmamaktadır. Çiğli ilçe merkezine oldukça yakın konumdadır. 4 taraftan imar yoluna cepheli bir parseldir." olarak açıklandı.

Vatandaşlara bir de hatırlatmada bulunan şirket arsanın tapu belgesinde herhangi bir şerh, ipotek, haciz, intifa hakkı, irtifak hakkı, şufa hakkı, vefa hakkı, serbest dereceden istifade hakkı gibi takyidatlar bulunmadığını vurguladı.

Arsa için ihale başvurusunda bulunacak olanlar bireysel başvurularını ayrı, tüzel başvuruları ayrı yapacaklar. Şirket bireysel başvurular için gerekli olan evrakları "Kanuni ikametgâh belgesi Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri ve Ayrıca irtibat için telefon numarası ve elektronik posta adresi Nüfus cüzdanı fotokopisi Geçici teminat yatırdıklarını gösteren makbuz veya geçici teminat mektubu Şartname satın alındığını gösteren ödeme makbuzu Şartnamenin her sayfasının, ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanması zorunludur." olarak açıkladı. Şirket üzerinden yapılacak olan başvurular da ise başvuru evrakları ihale şartnamesinde bir bir bildirildi.

Başvurular 2 milyon 625 bin TL geçici teminat bedelinin ödenmesi ve başvuru evraklarının Umurbey Mah. İşçiler Cad. No:130 Kahramanlar / KONAK / İZMİR adresinde yer alan İZELMAN A.Ş. Genel Müdürlük Binası teslim edilerek tamamlanacak.

Emlak Haberleri Haberleri