İzmir'de Satılık Zeytinlik Bahçeler! 50.000 TL, 70.000 TL, 80.000 TL

İzmir'de belediye sahip olduğu bazı tarım arazilerini satışa çıkardığını bildirdi. 45 bin TL'ye kargir ev satan belediye 50 bin TL'den başlayan fiyatlarla zeytinlik satışı yapacağını ilan etti.

Kargır ev, zeytinlik ve diğer tarım arazilerinin satışına ilişkin İzmir Ödemiş Belediye Başkanlığı "Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda mahallesi, ada ve parsel ve cins bilgileri ile yüzölçümleri bulunan taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/c ve 45 inci maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile satılacaktır." açıklamasında bulundu. 6 Nisan gerçekleştirilecek satışlar öncesinde ise arazileri almak isteyenler başvuruda bulunacaklar.

BELEDİYEDEN SATILIK ARAZİLER VE KARGIR EV

Ödemiş Belediyesi yayımladığı duyurusunda 14 adet taşınmazın satışı için ihale düzenleneceğini açıkladı. İlçe genelinde Ocaklı Mahallesi, Ortaköy Mahallesi, Üzümlü Mahallesi, Köseler Mahallesi, Bozcakaya Mahallesi, Velililer Mahallesi,, Bucak Mahallesi, Birgi Mahallesi, Küçükavulcuk Mahallesi ve Üçkonak Mahallesinde yer alan gayrimenkul 3 ayrı sınıfta bulunuyor. Belediye 4.680 m2 tarlayı 400 bin TL'den, 3.163 m2 zeytin bahçesini 200 bin TL'den, 526 m2 arsayı ise 45 bin TL'den satacağını ilan etti. Listede 96 m2 bahçeli kargır ev için ise 45 bin TL fiyat belirlendi.

Ödemiş Belediyesinin hazırladığı satış listesinde satışı yapılacak olan gayrimenkulün bulunduğu mahallesi, ada parsel numarası, gayrimenkulün niteliği, m2 büyüklüğü ve muhammen bedel satış bedeli ilan edildi. Vatandaşlar ayrıca tabloda ihale başvuruları için ne kadar ödeme yapacaklarını da öğrenebilirler.

İHALE BİLGİLERİ

Yukarıda yer alan gayrimenkulü almak isteyen vatandaşlar 6 Nisan günü öğleden sonra saat 14.00 itibariyle ihaleye katılmak için hazır bulunacaklar. İhale işlemleri Cumhuriyet Mah. Atatürk Cad. No:14 adresinde bulunan Belediye Hizmet Binası ikinci katında, Encümen Salonunda yapılacak. Saat 14.00'te başlayacak ihale işlemlerinde her gayrimenkul için 15 dakika süre verildi. Sırayla yapılacak ihalenin akşam mesai bitimine kadar tamamlanması gerekiyor. İhaleye katılacak olanlar 14 gayrimenkul arasından birden fazla başvuru yapmak isterlerse ayrı ayrı başvuru yapmaları gerekiyor.

BAŞVURULAR İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

İhaleye katılımlar başvuru ücretinin ödenmesi ile birlikte "Nüfus Cüzdanı fotokopisi, ebligat için adres beyanı, İmza beyannamesi, İstekli tarafından her sayfası imzalanmış ihale dokümanı,Belediyeye borcu olmadığına dair “Borcu Yoktur” Belgesi,Vergi Dairesi ilişiği / borcu yoktur belgesiVergi Dairesi ilişiği / borcu yoktur belgesi" evraklarını teslim edilmesiyle yapılacak.

Emlak Haberleri Haberleri