İzmir'de yatırımlık ucuz imarlı arsa arayanlar! Ziraat Bankası'ndan duyuru var

Ziraat Bankası kendisine ait olan ve İzmir'de bulunan 113 m2 imarlı arsayı 80.000 TL'ye satışa çıkardı. Arsa için ilk teklifin verilmesi bekleniyor.

Emlak365.com - Ziraat Bankası kendisine ait olan gayrimenkullerin satışları için web sayfasında satış ilanları yayımlamaya devam ediyor. Sürekli güncellenen ilanlar kapsamında banka konut, işyeri ve arsa satışı yapılacak. Kurumdan gayrimenkul almak isteyenler için en dikkat çeken ilanların başında ise İzmir'de yer alan bir arsa geliyor.

İZMİR'DE ARSA YATIRIM YAPACAK ARSA ARAYANLAR DİKKAT

Ziraat Bankası tarafından yayımlanan duyurulara göre; satışı yapılacak olan arsalar İzmir'in Bergama İlçesi Kurtuluş Mahallesinde yer alıyor. Arsaların ilki 545 / 41 ada parsel numaralı ve 340 m2 büyüklükte. Arsanın özelliklerine dair Ziraat Bankası "Fiilen yıkılmış, 908 m² yüzölçümlü arsa üzerinde 3/8 arsa paylı, mandıra nitelikli, 1 no.lu bağımsız bölüm" tanımlaması yapıldı.

İkinci arsa ise yine aynı konumda ve 113 m2 büyüklükte bulunuyor. Bu arsaya dair banka açıklamasında "Fiilen yıkılmış, 908 m² yüzölçümlü arsa üzerinde 1/8 arsa paylı, depo nitelikli, zemin kat 2 no.lu bağımsız bölüm" bilgilendirmesi yapıldı. Banka bu arsa için ise 80 bin 500 TL muhammen bedel açıkladı.

Tapu Şerhi Açıklaması

Satılık arsaların ikisi içinde bir uyarı yapıldı. Ziraat Bankası'nın resmi sitesinde bu iki arsa için hazırlanan satış duyurusunun açıklama bölümünde yer alan uyarıda "Gayrimenkul tapu kaydında, mülkiyete ait şerhler kısmında “İmar nedeni ile iş bu parselin 300m²’lik kısım D.O.P a giderek 569 m² alana indirilmiş ve 545 ada 12 parselden 339 m² ile şuyulandırılmıştır beyanı ve taşınmaza ait şerhler kısmında ise Taşınmaz imar uygulaması sırasında ana gayrimenkulle şuyulandırılmış hisse bulunduğundan ana gayrimenkulde hisse hatası vardır.” beyanı ile “ üçüncü kişilere ait 760/2400, Hisseler Zemine Yöneliktir.” beyanı bulunmaktadır" ifadeleri kullandı.

ARSALAR İÇİN İLK TEKLİF FİYATI BEKLENİYOR

Tabloda yer alan arsalara Ziraat Bankası'nın gayrimenkul sayfası üzerinden ulaşılabilir. Başvuru öncesinde mutlaka incelenmesi gereken duyurularda arsaya dair tüm bilgiler paylaşılmış durumda. İsteyenler daha detaylı bilgiye ilgili Ziraat Bankası şubesinden de ulaşabilirler. Arsa için tüm koşulların uygun olması halinde ise online başvuru yapılabilir. İhale süresi sonunda muhammen bedel üzerinden en yüksek teklifi verenler arsayı alma elde edecekler.

Emlak Haberleri Haberleri