Kağıthane Meydanı Açılıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Açıklamaları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kağıthane Meydanı açılış töreni kapsamında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kağıthane Meydanı açılış töreni kapsamında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 620 yataklı Devlet Hastanesi müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları haberimizde...

Kağıthane Meydanı için düzenlenen açılış töreni kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından özel bir konuşma yapıldı. Düzenlenen törene Vahdettin Köşkünden video konferans yöntemi ile katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

KAĞITHANE MEYDANI AÇILDI!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un kesmiş olduğu kurdele ile Kağıthane Meydanı açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan törende yapmış olduğu konuşmasında Seyrantepe'de yapımına devam edilen 620 yatak kapasiteli devlet hastanesinin yakından açılcacağının müjdesini vererek "İlçemize 2 millet bahçesi kazandırma çalışması içerisindeyiz.

Millet kıraathaneleri, millet bahçeleri, restorasyonlar ile şehirlerimizin çehresini değiştiriyoruz. Sosyal destek programları ile milletimizin her kesimine hizmet götürüyoruz. Son 18 yılda kurduğumuz güçlü altyapı üzerinde güçlü bir Türkiye inşa ediyoruz" sözleri ile yapılan yatırımları dile getirdi.

Kağıthane ilçesinde 2 millet bahçesi yapılacağını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan millet kıraathaneleri ile beraber şehirlerin çehresini değiştirmeye devam edeceklerini dile getirdi. Muhalefeti de sert bir şekilde eleştiren Erdoğan "biz bunların ciğerini biliriz" sözleri ile CHP'de yaşanan taciz ve tecavüz iddialarının yeteri kadar parti yönetiminden tepki gösterilmediğini iddia etti.

Emlak Haberleri Haberleri