Kamu bankasından milyon TL'lik daire satışları! İstanbul Kağıthane'de çatı dubleksi 1 milyon 825 TL'den alıcılarını bekliyor!

Geliştirdiği kampanyalar ve sunduğu hizmetler ile daima tüketicinin yanında olmayı hedefleyen Ziraat Bankası, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına resmen savaş açtı. Banka, İstanbul’da nispeten uygun fiyatlı daireleri satışa çıkardı.

Ziraat Bankası, Intengo isimli yasal platform aracılığı ile iki yeni ihale düzenlediğini ve ihaleler kapsamında daire satışı yapılacağını belirtti. Banka, ayrıntıları paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İSTANBUL’DA SATILIK DAİRE İLANLARI!

Ülkemizin köklü kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası, yeni dönemde de avantajlı hizmetler sunmaya devam ediyor. Aralık ayından bu yana yüksek oranlarda zamlanmaya devam eden gayrimenkul fiyatlarına karşın resmen savaş açan ve tüketici ile yatırımcının yanında yer almaya devam eden Ziraat Bankası, bu kapsamda yeni ilanlar yayınladığını duyurdu.

Ziraat Bankası, anlaşmalı olduğu yasal e- ihale platformu aracılığı ile yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Türkiye’nin 81 iline ilişkin ilanlar yayınlayan banka, bu kez düzenlediği ihalelerin İstanbul ilinde bulunan dairelere ilişkin olduğunu açıkladı. Banka, konutlara ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İSTANBUL KAĞITHANE’DE SATILIK ÇATILIK DUBLEKSİ!

Ziraat Bankası, son dönemlerde giderek yükselen konut fiyatları ortalamasına sahip olan İstanbul iline ilişkin yeni bir duyuru yayınladı. Banka, anlaşmalı olduğu yasal e- ihale platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini ve ihaleye konu olan gayrimenkulün bir çatı dubleksi olduğunu ifade etti.

Ziraat Bankası’nın Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu çatı dubleksinin, İstanbul ilinin Kağıthane ilçesinin Şirintepe Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. Krediye uygun olarak ihaleye sunulmuş olan dairenin kullanım alanı 104 metrekare olarak ölçülürken, ihale başlangıç fiyatı 1 milyon 825 TL olarak açıklandı. Banka, ihaleye katılım sağlanabilmesi için Sanayi Mahallesi Kağıthane şubesine 109 bin 500 TL’lik teminat bedelinin yatırılması gerektiğini belirtti.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İSTANBUL GÜNGÖREN’DE SATILIK MESKEN!

Ziraat Bankası’nın Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ikinci gayrimenkulün İstanbul ilinin Güngören ilçesinin Tozkoparan Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. İkinci gayrimenkulü de krediye uygun olarak ihaleye açan banka, 90 metrekarelik daire için sunulabilecek alt teklifin 1 milyon 950 bin TL olduğunu belirtti. Banka, ihaleye katılım sağlanabilmesi için Ahmet Yesevi- Yeni Bosna şubesine 117 bin TL’lik teminat bedelinin yatırılması gerektiğini ifade etti.

Emlak Haberleri Haberleri