Kamu Konutu ve Lojman Satışı Konusunda Yeni Satılık Daire İlanları Yayımlandı!

Aralarında Van, Ankara, Kütahya, Kilis, Yalova ve Kahramanmaraş gibi illerin yer aldığı 7 ilde yeni kamu konutu ve memur lojman satışı için yeni ilanlar yayımlandı.

Aralarında Van, Ankara, Kütahya, Kilis, Yalova ve Kahramanmaraş gibi illerin yer aldığı 7 ilde yeni kamu konutu ve memur lojman satışı için yeni ilanlar yayımlandı.

KAMU LOJMAN SATIŞI MART 2021 İLANLARI YAYIMLANDI!

Yayımlanan ilanlara göre farklı illerde yer alan çok sayıda taşınmaz için yeni satış duyuruları yapıldı. Van Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğünden yayımlanan ilan kapsamında 130 bin liradan başlayan fiyatlarla 18 kamu konutu satışa çıkarıldı.

Memur lojmanları için ihale 30 Mart 2021 tarihinde yapılacak. Tümü dolu olan lojmanlarda başvuru önceliği içerisinde oturan memura verilecek. Memurun satın alma talebinde bulunmaması durumunda ise başvuru hakkı vatandaşa geçecek.



ANKARA'DA 65 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATILAN KAMU KONUT VE LOJMAN SATIŞI İLANI!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğünce Çankaya ve Keçiören ilçesinde yer alan 124 kamu konutu satışa sunuldu. 90 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan taşınmazlar için ihale 15 Mart 2021 tarihinde düzenlenecek.

Ankara'nın Çankaya ve Keçiören İlçesinde bulunan kamu konutları karşılarında belirtilen tarih ve saatinde Çankaya15 Mart 2021 tarihinden itibaren Anıt Emlak Müdürlüğünce, Keçiören İlçesinde bulunanlar Seymen Emlak Müdürlüğünce İzmir-1 Cad. No:35 (İhale Salonu) Kızılay/Çankaya/ANKARA adresinde oluşturulacak Komisyon huzurunda; 2886 sayılı Kanunun 45.maddesi uyarınca açık teklif usulü ile ayrı ayrı satış ihalesi ile satışa sunulacak.



YALOVA ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KONUT SATIŞ İLANI!

Yalova Milli Emlak Müdürlüğünde gerçekleştirilecek olan ihaleler ile 5 kamu konutunun satışa sunulduğu açıklandı. Yalova Merkez ve Çınarcık ilçesine bağlı olan 5 kamu konutu 220 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken 3 adet araç satışı için de aynı ihale metninde duyuruya yer verildi.



KİLİS SATILIK KAMU KONUTLARI VE DEVLET LOJMANLARI SATIŞ İHALESİ İLANI

Kilis Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilan kapsamında 90 bin liradan başlayan fiyatlarla 14 kamu konutu satışa sunuldu. 16 Mart 2021 tarihinde ihale 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile hizalarında gösterilen gün ve saatte Kilis İli, Merkez İlçesi, Necmettin Erbakan Mah. İnönü Cad. No:8/B adresindeki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binasının zemin katında bulunan Toplantı Odasında yapılacak.

Emlak Haberleri Haberleri