Kamu Lojman Satışı 2020 İlanları Peş Peşe Yayımlandı! Ucuz Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Kamu /Memur Lojmanları İhaleleri Hangi İllerde, Son Durum Ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı üzerinden çok sayıda kamu lojmanı için satış ihalesi ilanları yayımladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı üzerinden çok sayıda kamu lojmanı için satış ihalesi ilanları yayımladı. Ankara, İstanbul, İzmir, Mersin gibi çok sayıda ilde kamu lojman satışları için ihale ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Sadece 80 bin liradan başlayan fiyatlarla satılan kamu konutları için Emlak Katılım Bankası da 0.76 faiz oranı ile 120 ay vadeli konut kredisi desteği sağlayacak. Kamu lojman satışları ile ilgili son haberler neler, lojman satışları başladı mı, lojman satışı ihalesi ne zaman, hangi illerde lojmanlar satılıyor, lojman satışı 2020 ilanları neler sorularının tüm yanıtları detayları ile haberimizde...

Kamu lojman satışları tüm hızı ile devam ediyor. Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere çok sayıda ilde devam eden kamu lojman satış ilanları ile ucuz fiyatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor.



KAMU LOJMAN SATIŞI YAPILAN İLLER HANGİLERİ, HANGİ İLLERDE LOJMANLAR SATILIYOR?



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan ilk resmi açıklamaya göre Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Mersin ve Antalya olmak üzere ilk etapta ekspertiz işlemleri tamamlanan 6 ilimizde ucuz lojman satışı yapılacak.



Daha sonra kademeli olarak diğer illerde de ekspertiz işlemleri tamamlanan kamu konutları ihale yöntemi ile satışa sunulacak. Değerleme çalışmaları tamamlanan konutlarda bakanlık tarafından Milli Emlak Dairesi Başkanlığı üzerinden verilen ilanlarla satışa sunulacak.





KAMU KONUTU SATIŞ İHALESİ İLANLARI NEREDE YAYIMLANACAK, LOJMAN SATIŞ İHALELERİ 2020 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?



Lojman satış ihaleleri peyder peyi yapılacak. Değerleme çalışması yapılan kamu lojmanları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı il müdürlükleri üzerinden satışa sunulacak.





Sizde yaşadığınız şehirde satılık kamu konutu olup olmadığını öğrenmek için örneğin Ankara'da yaşıyorsanız Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yazarak sorgulama yapabilir, gelen sayfada ihale ilanları bölümüne tıklayarak yaşadığınız şehirdeki satışta olan memur lojmanları için satış ilanlarını görüntüleyebilirsiniz.





EN DÜŞÜĞÜ 80 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA ÇOK SAYIDA KAMU KONUTU SATIŞTA!



Yayımlanan çok sayıda ilan bulunmakta olup şu anda en düşüğü 80 bin liradan başlayan fiyatlarla kamu konut satışı yapılmaktadır.





EMLAK KATILIM BANKASI KAMU LOJMANI SATIN ALMAK İSTEYEN KİŞİLERE YÜZDE 0.76 ORANI İLE KONUT FİNANSMANI DESTEĞİ SAĞLAYACAK



Kamu konutu almak isteyen ancak yeterli nakit para birikimi olmayan kişilere ise Emlak Katılım Bankası üzerinden finansman desteği sağlanacak.



Emlak Katılım Bankası 120 ay vadeli finansman desteğini yüzde 0.76 kar payı oranı ile sunacak. Bu sayede ucuz ev satın alan vatandaş kredi ödemesini de taksitle zorlanmadan yapacak, kira öder gibi ev sahibi olacak.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri