Kamudan Ankara'da satılık konut ilanları! Bu fiyatlar herkesi şaşırtacak! 100 metrekare konut 190 bin TL!

Yeni dönemde artan konut fiyatları, kamu bankasını harekete geçirdi. Halkbank, elinde bulunan icralık konutları uygun fiyatlardan satışa çıkardığını duyurarak, konutlara ve satış usullerine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Halkbank, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri satışa çıkardığını duyurdu. Kamu bankası Halkbank Gayrimenkul platformu üzerinden iki yeni konut ihalesi daha düzenlediğini belirterek, ayrıntıları paylaştı.

HALKBANK’TAN ANKARA’DA SATILIK KONUT İLANLARI

Kamu bankalarımızdan birisi olarak hizmet vermeye devam eden Halkbank, yeni dönemde artan konut fiyatlarına karşı harekete geçti. Bir süredir yükselen hammadde fiyatlarının hem birinci el hem de ikinci el konutların fiyatlarını fahiş rakamlara ulaştırdığının farkında olan kamu bankası, bu durumun tüketicileri ve yatırımcıları daha fazla mağdur etmemesi adına yeni bir duyuru yayınladı.

Halkbank tarafından yayınlanmış olan resmi duyuruya göre kamu bankasının finansman hizmetleri karşılığında teminat olarak almış olduğu ancak vade sonunda borçların ödenmemesinden ötürü el koymak durumunda kaldığı icralık konutların oldukça makul fiyatlardan satışa çıkarıldığı bilgisi kaydedildi. Banka, bu duyurusundan sonra Ankara ilinde bulunan iki icralık konut için yeni ihaleler düzenlediğini bildirdi.

HALKBANK’TAN ANKARA BEYPAZARI’NDA SATILIK 100 METREKARELİK KONUT!

Halkbank, yönetimi kendi elinde bulunan Halkbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihale duyurusu ile birlikte piyasayı hareketlendiren kamu bankası ihaleye ve ihaleye konu olan gayrimenkule ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Halkbank tarafından düzenlenmiş olan yeni ihaleye konu olan gayrimenkulün, 100 metrekarelik bir konut olduğu öğrenildi. Ankara- Beypazarı Ayvaşık Mahallesi’nde bulunan konut için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedeli 190 bin TL, yatırılması gereken teminat bedeli ise 5 bin 700 TL olarak açıklandı.

HALKBANK’TAN ANKARA BEYPAZARI’NDA SATILIK 120 METREKARELİK KONUT!

Halkbank, Halkbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile ikinci bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ikinci ihalesi kapsamında da bir konutun fiyat teklifine açıldığını belirten kamu bankası, ayrıntıları paylaştı.

Halkbank Gayrimenkul tarafından duyurulmuş olan ihalede satışa sunulan konutun kullanım alanı 120 metrekare olarak ölçüldü. Ankara- Beypazarı Kırbaşı Mahallesi’nde bulunan konut için verilebilecek olan en düşük fiyat teklifi 245 bin TL, yatırılması gereken teminat bedeli ise 7 bin 350 TL olarak açıklandı.

Emlak Haberleri Haberleri