Karaman'ın Dev Konut Projesinde Faizsiz, Bankasız Ve Kefilsiz Konut Satışı Başlıyor!

Karaman'da faaliyet gösteren Güney Emlak İnşaat tarafından bankasız, faizsiz ve kefilsiz yeni bir inşaat projesi devreye sokuldu.

Karaman'da faaliyet gösteren Güney Emlak İnşaat tarafından bankasız, faizsiz ve kefilsiz yeni bir inşaat projesi devreye sokuldu. Yeni projede 132 konut ve 27 dükkan inşa edilerek talep edenlere uygun imkanlarla satılacak.

Karaman'da faaliyet gösteren Güney Emlak İnşaat tarafından 132 konutluk ve 27 dükkanlık bir projeye başlandı. Başakşehir Konutları edı verilen proje kapsamında uygun imkanlarla konut ve dükkan satışı gerçekleştirilecek.



DEV PROJEDE SATŞLAR BAŞLIYOR



Karaman'da çeşitli sektörlerde 25 yıllık tecrübesi bulunan Güney Emlak İnşaat Başakşehir Konutları için satış işlemlerine başlıyor. Şehrin potansiyeli bulunan merkezinde yer alan Başakşehir Mahallesi'nde gerçekleştirilen projede 132 konut ve 27 dükkan inşa edilecek. Güney Emlak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kepir biraçıklama yaparak, “Şirket olan biz 10 yıldır hep mutluluk inşa ediyoruz. İnsanların konforlu ve sosyal imkanları olan bir ortamda yaşayamadıkları yerler çimento yığınından başka bir şey değildir. Biz bunu yapmıyoruz.” dedi.



FAİZSİZ, BANKASIZ VE KEFİLSİZ KONUT SATIŞI



Yıllardır uygun imkanlarla satış yaptıklarını söyleyen Ramazan Kepir, “Biz şirket politikası olarak bankasız, faizsiz ve kefilsiz satış yapıyoruz. Karaman'ın en büyük projelerinden birisi ile müşterilerimizin karşısına çıktık. Yeni projede gereksiz bir alan tasarlamadık. Yapmış olmak için yapmıyoruz. Kullanılmayacak detaylara para harcanılmasını doğru bulmuyoruz. Bu nedenle tüm projelerimizi kullanış odakları gerçekleştirip farkımızı ortaya koyuyoruz.” ifadelerini kullandı.



Karaman'ın önemli konut projelerinden birisine imza atan Güney Emlak İnşaat yeni projede satışlara başlarken konutlara ve dükkanlara ciddi bir talep gösterilmesi bekleniyor.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri