Katılım bankasından kaçırılmayacak fırsatlar! Ankara'nın 3 bölgesinde dükkan satışı başladı! 447 bin TL'ye Ankara Mamak'ta satılık dükkan ilanı!

Sıfır faiz ve düşük kar payı mottosu ile hizmet veren katılım bankalarından Kuveyt Türk Katılım Bankası, elinde bulunan icralık gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. İşte katılım bankasının yeni ihalelerine ilişkin ayrıntılar…

Kuveyt Türk Katılım Bankası, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri kendi ihale platformu olan Kuveyt Türk Gayrimenkul üzerinden satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ANKARA MAMAK SATILIK DÜKKAN İLANI KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI

Kuveyt Türk Katılım Bankası kendi ihale platformu Kuveyt Türk Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında icralık bir dükkanı satışa çıkardığını belirtti. Dükkanın Ankara ilinin Mamak ilçesinde bulunduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Kuveyt Türk Gayrimenkul üzerinden düzenlenmiş olan ihale kapsamında satışa sunulan dükkanın, Durali Kılıç Mahallesi’nde olduğu ve toplam kullanım alanının 92 metrekare olduğu öğrenildi. Katılım bankası ilgili ihalenin başlangıç bedelini 447 bin TL olarak açıkladı.

ANKARA ŞEREFLİKOÇHİSAR SATILIK DÜKKAN İLANI KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI

Kuveyt Türk Katılım Bankası kendi ihale platformu Kuveyt Türk Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında da icralık bir dükkanın satışa sunulduğunu belirtti. Dükkanın Ankara ilinin Şereflikoçhisar ilçesinde bulunduğunu belirten katılım bankası, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Kuveyt Türk Gayrimenkul üzerinden satışa sunulan icralık dükkanın, Yeni Mahalle’de olduğu öğrenildi. Dükkanın toplam kullanım alanının 618 metrekare olduğunu açıklayan katılım bankası, ihale başlangıç bedelinin 1 milyon 552 bin TL olduğunu bildirdi.

ANKARA SİNCAN SATILIK DÜKKAN İLANI KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI

Kuveyt Türk Katılım Bankası kendi ihale platformu üzerinden bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Ankara ilinin Sincan ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkul için düzenlenmiş olan ihalenin ayrıntıları, kamuoyu ile paylaşıldı.

Kuveyt Türk Katılım Bankası kendi ihale platformu Kuveyt Türk Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu son ihale kapsamında Sincan ilinin Mustafa Kemal Mahallesi’nde bulunan icralık bir dükkanı satışa çıkardığını bildirdi. Dükkanın depolu olduğunu belirten katılım bankası, toplam kullanım alanını 413 metrekare olarak açıkladı.

Kuveyt Türk Katılım Bankası tam hisse ile satışa sunulmuş olan 413 metrekarelik depolu dükkan için düzenlenen ihalenin başlangıç bedelini 2 milyon 900 bin TL olarak açıkladı. Banka detaylı bilginin şubeleri ve iletişim numaraları aracılığı ile alınabileceğini belirtti.

Emlak Haberleri Haberleri