Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2 Adet Turistik Tesis Alanı Arsayı İhaleyle Satışa Çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde olan iki adet turistik tesis alanı arsası ihaleyle satışa çıkarıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde olan iki adet turistik tesis alanı arsası ihaleyle satışa çıkarıldı. 18 Ağustos 2020'de gerçekleştirilecek olan ihalede açık teklif usulü uygulanacak.

Türkiye'de belediyeler yayımladıkları ilanlarla mülkiyetlerinde bulunan taşınmazların satışa çıkarıldığını duyurmaya devam ediyorlar. Son yayımlanan ilanlardan birisi de Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait oldu.



TURİSTİK TESİS YAPACAKLAR İÇİN KAYSERİ'DE SATILIK İKİ ARSA



Kayseri Büyükşehir Belediyesi Melikgazi ilçesi Erciyes Mahallesi'nde bulunan iki adet turistik tesis alanı arsasını ihaleyle satışa çıkardı. Otel yaparak turizm faaliyeti göstermek isteyen gerçek veya tüzel kişilerin katılcakları ihalenin detayları da açıklandı.



ARSALARIN MUHAMMEN BEDELLERİ AÇIKLANDI



Yapılan bilgilendirmeye göre ihale 18 Ağustos 2020 gübü 14:15'te Kayseri Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek. İhaleyle satışa çıkarılan turistik tesis alanı arsalarının ilkinin 4656 metrekare olduğu bildirildi. Bu arsa için belirlenen muhammen bedel ise 1,2 Milyon TL olarak açıklandı. Bu arsayı satın almak için ihaleye girecek olanlar 36.000 TL'lik geçici teminat bedelini Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ödemeleri gerekiyor.



Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleyle satışa çıkarılan diğer turistik tesis alanı arsanın büyüklüğünün ise 9.701 metrekare olduğu bildirildi. Bu arsa için belediye tarafından 2 Milyon 435 Bin TL muhammen bedel belirlenirken 73.500 TL geçici teminat bedeli açıklandı.



Satışa sunulan arsalar için ihale şartnamesi 100 TL karşılığında Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelir Şube Müdürlüğü'nden temin edilebilecek.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri