Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kocasinan İlçesinde Konut Yapımına Uygun 15 Adet Arsayı İhaleyle Satışa Çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde bulunan çeşitli büyüklüklerde 15 adet konut alanı arsası Açık Teklif Usulü ihaleyle satışa çıkarıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde bulunan çeşitli büyüklüklerde 15 adet konut alanı arsası Açık Teklif Usulü ihaleyle satışa çıkarıldı. Konut projelerinde kullanılabilecek arsaların tamamı Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bulunuyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün yayınlanan resmi ilanla Kocasinan ilçesinde bulunan ve konut yapımına uygun 15 adet arsa satılığı çıkarıldı. Açık Teklif Usulü ile yapılacak ihale sonucunda satılacak arsalar çeşitli büyüklüklerde bulunuyor.



15 ADET KONUT YAPIMINA UYGUN ARSA SATIŞA ÇIKARILDI



Kayseri'nin nüfus olarak en yoğun ikinci ilçesi olan Kocasinan ilçesinde 1.800 metrekareden başlayan ve 2.500 metrekareye kadar olan toplam 15 arsa için ihale düzenlenecek. Arsalar için belirlenen en düşük muhammen bedel 2.500.000 TL olurken en yüksek muhammen bedel ise 2.800.000 TL oldu.



İHALE 14 TEMMUZ'DA YAPILACAK



15 adet arsa için yapılacak ihale 14 Temmuz 2020'de Kayseri Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek. Arsalardan satın almak isteyen vatandaşların 14 Temmuz saat 13:30'a kadar Kayseri Büyükşehir Belediyesi Gelir Şube Müdürlüğü'ne müracat etmeleri gerekiyor.



İhale şartnamesi 100 TL karşılığında Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden temin edilebilecek.



Konut satışlarında meydana gelen büyük artışlar nedeniyle ilgili arsaların satışına büyük bir ilgi olması bekleniyor.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri