Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konut, Ticaret Alanı Ve Turistik Tesis Alanı İmarlı 6 Adet Arsayı İhaleyle Satışa Çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün yayımlanan resmi ilanlara göre çeşitli yerlerde bulunan konut, ticaret ve turistik tesis alanlı 6 adet arsa satılığa çıkarıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün yayımlanan resmi ilanlara göre çeşitli yerlerde bulunan konut, ticaret ve turistik tesis alanlı 6 adet arsa satılığa çıkarıldı. İhaleyle satılacak olan arsalar açık teklif usulü ile yeni sahiplerini bulacak.

Belediyeler mülkiyetlerinde olan arsaları vatandaşlara satarak gelir elde etmeye devam ediyorlar. Türkiye'de hemen hemen her belediye bu yola başvururken bu şekilde ciddi kaynaklar elde edilebiliyor.



KAYSERİDE ÇEŞİTLİ İMAR DURUMLARINA SAHİP 6 ADET SATILIK ARSA



Bugün Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre çeşitli yerlerde bulunan 6 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsaların imar durumları konut, turistik tesis, ticaret alanı gibi değişiklik gösteriyor.



ARSALARIN MUHAMMEN BEDELLERİ 3,8 MİLYON TL'DEN BAŞLIYOR



18 Ağustor 2020'de Kayseri Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek olan ihalede açık teklif usulü uygulanacak. Satışa sunulan arsalar için belediye tarafından muhammen bedeller de belirlendi. Buna göre arsaların muhammen bedelleri 3,8 Milyon TL'den 6 Milyon TL aralığında değişiyor. Geçici teminat bedelleri olarak ise 114 Bin TL ile 180 Bin TL arasında değişiklik gösteriyor.



EN YÜKSEK TEKLİFİ VEREN KAZANACAK



İhaleye katılacak olan gerçek ve tüzel kişiler muhammen bedeller üzerinden tekliflerini sunacaklar. En yüksek teklifin sahipleri 6 adet arsayı almaya hak kazanacaklar. Her arsa için ayrı ayrı teklif verilecek ve 6 arsayı da farklı kişiler satın alabilecekler.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri