Kayseri Erkilet'te Yeni Sosyal Tesis Açılıyor!

Kayseri İli Erkilet ilçesinde yeni bir sosyal tesis açılıyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar tesis hakkında bilgi verdi. Detaylar haberimizde.

Kayseri İli Erkilet ilçesinde yeni bir sosyal tesis açılıyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar tesis hakkında bilgi verdi. Detaylar haberimizde

Kayseri İli'ne bağlı Erkilet ilçesinde Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yeni bir sosyal tesisin açılacağı müjdesini verdi. Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada tesisin modern ve çok büyük olacağını vurguladı.



Sosyal Tesis Her Yaş Grubu Vatandaşa Hitap Edecek!



Erkilet'te açılacak olan sosyal tesis projesini Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yerinde incelemeye gitti. Hala devam eden sosyal tesis projesinin inşaat çalışma alanında açıklama yapan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar her yaş grubunda ki vatandaşa sosyal tesis projesinin hitap edeceğini vurguladı. Ayrıca Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çocukların ders çalışabilecekleri alandan, yüzme havuzuna kadar her türlü hizmetin verileceği müjdesini basın mensuplarına ve vatandaşlara duyurdu.



İşte Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın Kayseri İli'ne bağlı Erkilet ilçesinde açılacak olan sosyal tesis için yaptığı açıklama; “Erkilet Dere Mahallesi’ndeki Kocasinan Akademi çatısı altında hizmet verecek olan tesisimiz, her yaş grubundan vatandaşa hitap etmektedir. Tesisimizin içerisinde; yüzme havuzu ve fitness gibi spor aktiviteler ile derslikler olacak. Farklı bir konsepte hizmet verecek olan tesisimizin inşaat çalışmaları devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda tamamlanarak, hemşehrilerimin hizmetine sunacağız. Bölge sakinleri hem sosyal, hem sportif, hem de eğitim alacakları modern ve büyük bir tesisi, Erkilet bölgesine kazandırmış olacağız. Ayrıca burası çocuklarımızın, gençlerimizin ders çalışabilecekleri ve verimli vakit geçirebilecekleri çok fonksiyonlu sosyal tesis olacak. Özellikle tesisimiz tamamlandığında bölgenin sosyal hayatını olumlu yönde değiştirecek ve bölgeyi canlandırarak, cazibe merkezi haline getirecek. Bölge sakinlerine hizmet verecek olan tesisimizin benzerlerini diğer mahallelere de yapacağız. Tesisimizin hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum" diye belirtti.



Ayrıca başkan Ahmet Çolakbayrakdar sözlerini noktalamadan önce ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışıyla projelerini tamamladıklarını ve projelerin devamını geleceğini vurguladı.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri