Kayseri Hava İkmal Millet Bahçesi Projesi İhalesi TOKİ Tarafından Onaylandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç şehir açısından büyük önem taşıyan Kayseri Hava İkmal Millet Bahçesi Projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç şehir açısından büyük önem taşıyan Kayseri Hava İkmal Millet Bahçesi Projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Proje hakkında yazılı açıklamada bulunan Başkan Büyükkılıç, Kayserililer tarafından yakından takip edilen proje hakkında TOKİ tarafından düzenlenen ihaleye beklenen onayın verildiğini duyurdu. Detaylar haberimizde...

İlk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan Millet Bahçesi projeleri daha sonra tüm yurt geneline yayılmıştı.



81 ile en az 81 millet bahçesi sloganı ile yola çıkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı konu hakındaki çalışmaları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ üzerinden yürütüyordu.



TOKİ KAYSERİ HAVA İKMAL MİLLET BAHÇESİ İHALESİ İÇİN 26 FİRMA TEKLİF VERDİ!



Konu hakkında açıklamada bulunan Kayseri BB Başkanı Memduh Büyükkılıç "Ankara temaslarımız sonucunda kamu yatırımlarımız Kayseri'ye gelmeye başladı. Ankara'ya sürekli gidip geldik. Sürekli bakanlıklarımızla görüşmelerimizi yapmıştık. Şükürler olsun bu sene de meyvelerini almaya başladık.



Kayseri kamuoyunda 'Kayseri'ye kamu yatırımları arzu edilen seviyede değil.' diye konuşulan süreçte, 'Kamu yatırımları Kayseri'mize gelmeye başladı.' yaklaşımının gündeme geleceği kanaatindeyim" diyerek Kayseri Millet Bahçesi için ihale işlemlerinin tamamlandığını duyurdu.



Kayseri Hava İkmal Millet Bahçesi projesi için toplam 26 firmanın ihaleye katılım gösterdiğini belirterek, bu firmaların vermiş oldukları teklifler sonrasında ihaleyi kazanan firmanın TOKİ yönetimi tarafından onaylandığını ve ihale sürecinin tamamlandığını müjdeledi.



Tamamlandığında Türkiye'nin en önemli millet bahçesi projeleri arasına girecek olan dev projenin tahmini maliyeti 141 milyon 854 bin lira olarak açıklanmıştı.



Dünyanın en büyük şehir parkları arasına girecek olan Kayseri Hava İkmal Millet Bahçesi projesinin toplam büyüklüğü 1 milyon 260 bin metrekare olarak planlanmıştı.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri