Kaysermall AVM'de 34 Dükkan Yüzde 10 Peşinat ve 120 Ay Vadeyle Satılacak

TOKİ ve Emlak Müzayede tarafından gerçekleştirilecek satışlarda, Kayseri'de inşa edilen KayserMALL AVM'de 34 dükkanın satışı için açık artırma düzenlenecek. Ödemeler peşin ve 120 ay vadeli olacak.

TOKİ Başkanlığı ile Emlak Konut tarafından Kayseri'de inşa edilen KayserMALL AVM'de mağaza satışı yapılacak. Basın İlan Kurumu ve Emlak Konut tarafından ihaleye çıkarılan duyuruda kaç adet mağazanın satılacağı, ihalenin ne zaman düzenleneceği ve ihaleye katılmak için gerekli bilgiler paylaşıldı.

KAYSERMALL'DAN SATILIK 34 MAĞAZA

Yayımlanan ihal duyurusunda genel bilgiler verildi. Duyuruya göre; İLDEM KAYSERMALL AVM'de 34 dükkan için açık artırma düzenleneceği bildirildi. Yapılan basın açıklamasında ihaleye katılmak isteyenler açık artırma tarihine kadar başvurularını yapacaklar. Açık artırma işlemleri 24 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek. Bu kapsamda başvuruların bu tarihten önce yapılması gerekiyor.

Başvuru işlemlerine ilişkin tüm ayrıntılar Emlak Müzayede ve TOKİ Başkanlığı'nın web sitesinden öğrenilebilecek. İhale için başvru işlemlerini tamamlayanlar açık artırma tarih ve saatinde Gesi Fatih Caddesi Gün Sazak Caddesi İldem Melikgazi Kayseri adresinde salon katılımına dahil olacaklar. İsteyenler Emlak Müzayede sitesinden internet katılımı sağlayabileceler.

YÜZDE 10 PEŞİNAT 120 AY VADE

Söz konusu gayrimenkullerin satışları için başvuru yapan ve ihaleye katılanlar; alma hakkı elde etmeleri durumunda geri ödeme sürecinde vadeli ödeme planı tercih edebilecekler. İlan edilen ödeme bilgilerine göre hak sahipleri mağazaların değerinin yüzde 10'u kadar peşinat ödeyebilir bunun yanında geri kalan tutarı 120 ay vadeye uzatabilirler.

Emlak Haberleri Haberleri