Keçiören Belediyesi Kendi Bütçesi İle 400 Araç Kapasiteli Kapalı Otopark Projesi İnşa Etti!

Son dönemde artan araç sayısı ile beraber artık çok daha büyük bir önem kazanan otopark projeleri hakkında Keçiören Belediyesi örnek gösterilecek bir başarıya imza attı.

Son dönemde artan araç sayısı ile beraber artık çok daha büyük bir önem kazanan otopark projeleri hakkında Keçiören Belediyesi örnek gösterilecek bir başarıya imza attı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok tamamen kendi özsermayeleri ile gerçekleştirilen Kalaba Kent Meydanı Kapalı Otopark projesi için müjdeli haberi verdi. Detaylar haberimizde..

Kalaba Kent Meydanı Kapalı Otopark Projesi hakkında beklenen müjdeli haber geldi. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yapmış olduğu açıklama ile projenin Türkiye'de bir ilk olduğunu söyleyerek açılış için artık geri sayıma başladıklarını dile getirdi.



KATLI OTOPARK DEVREYE GİRECEK, KALABA KENT MEYDANI TRAFİK SORUNU BİTECEK!



Başkan Turgut Altınok "Çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarıyla 11 bin 68 metrekarelik yapı alanına sahip olan otoparkımız 3 katlı olup, 400 araçlık kapasiteye sahip. Engellilerimiz için 14 araçlık yer ayırdığımız otoparkımız Kalaba Kent Meydanı, Keçiören Belediyesi ve Keçiören Kaymakamlığına bağlı olarak oluşan trafik yoğunluğumu hafifletecek.



Elektronik "Dolu-Boş" sistemi sayesinde araçlarını park etmek isteyen vatandaşlara kaç araçlık park alanı olduğunu da gösterecek. Tek giriş ve ayrı tek çıkışı bulunan otoparkımızın içerisinde ayrıca bisiklet parkı, elektrikli araç şarj ünitesi ve su deposu gibi alanlar da yer alacak" diyerek projenin Kalaba Kent Meydanında yaşanan trafik sorununun bu proje sayesinde sona erdirileceğini söyledi.



Başkan Altınok projenin belediye bütçesi ile kamu yararı gözetilerek yapıldığını söyleyerek otoparkın üzerinde bulunan süs havuzunda da ses ve ışık gösterileri yapılacağını dile getirdi.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri