KGM, SGK, VGM'den Kiralık Satılık Apartman Dairesi, Müstakil Avlulu Ev, İmarlı Arsa

3 kamu kurumu kendilerine ait taşınmazların kiralanması yada satılması için ihale düzenleyeceklerini ilan ettiler. Kurumların gayrimenkul satış ve kiralık konut ilanları ile açıkladı fiyat tabloları.

Vakıflar Genel Müdürülüğü (VGM), Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) yayımladıkları duyurular ile gayrimenkul satışı ile bazı taşınmazların kiralanması için açık artırma düzenleyeceklerini duyurdular.

İki kurumdan bir tanesi toplu kiralama işlemi için ihale düzenleyeceğini ilan ederken bir diğer kurum avlulu bahçeli ev satışı yapacağını son kurum ise konut imarlı arsa satışı gerçekleştireceğini duyurdu.

VGM'DEN KİRALIK DAİRE, İŞYERİ, İŞHANI, ZEYTİNLİK VE TARLA İLANLARI

Kiralama işlemi için ilan yayımlayan kurum Vakıflar Genel Müdürülüğü (VGM) oldu. VGM hem sitesinden hemde basın ilan kurumundan yayımladığı duyurusunda kendisine ait olan ve Hatay'ın farklı bölgelerinde yer alan 28 adet taşınmaz için ihale düzenleyeceğini ilan etti. Kurum tarafından ilan edilen duyuruda kiralanacak olan taşınmazlara dair bilgiler verildi.

VGM duyurusunda "İhale; 2886 sayılı D.İ.K. 45. Maddesine göre açık teklif usulü ile 10 Şubat 2022 tarihinde Saat 9:30’dan itibaren Cumhuriyet Mah. Şehit Mustafa Sevgi Cad. No:2 Antakya/Hatay adresindeki Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası 4.Kat ihale salonunda yapılacaktır." açıklamasında bulundu.

Aylık 900 TL'ye 121 m2 büyüklüğünde daire olduğu, aylık 100 TL'ye WC niteliğinde işyeri olacağını, aylık 50 ve 100 TL gibi fiyatlarla zeytinlik kiralanacağını bildirdi. Mini market, dubleks daire, tarla, sosyal tesis gibi alanlarda ilanda mevcut.

KGM'DEN SATILIK İMARLI ARSA

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) yayımladığı duyurusunda bir adet konut imarlı arsa satışı yapacağını ve satışların önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek ihale sonunda hak kazanan kişiye yapılacağını bildirdi.

Çorum'un Osmancuk İlçesinde 368 m2 büyüklüğündeki arsayı satacak olan kurum, İhale için muhammen bedeliin 278 bin TL olduğunu açıkladı. Kurum ihalenin Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü Binası İhale Salonunda toplanacak İhale Komisyonu huzurunda düzenleneceğini, ihaleye katılmak isteyenlerin 15 Şubat tarihine kadar başvurularını yapmaları gerektiğini ilan etti. Kurum duyurusunda ayrıca satış işlemlerinin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesine göre Açık Teklif Usulüyle yapılacağını açıkladı.

SGK'DAN SATILIK BAHÇELİ EV

Sosyal Güvenlik Kurumu yayımladığı duyurusunda değeri 450 bin TL olarak belirlenen 471 m2 büyüklüğündeki taşınmazı satacağını bildirdi. Söz konusu gayrimenkul arsa ve kargir evden oluşuyor.

Gayrimenkul için düzenlenecek ihale 24 Mart tarihinde düzenlenecek. İhale işlemleri; Sakarya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ihale Salonunda açık arttırma suretiyle tamamlanacak. Başvuruda bulunacak olan kurumdan tüm işlemleri tamamlayacaklar.

Emlak Haberleri Haberleri