Kira Gelir Vergisi Ödeyeceklere Kredi Kartına 3 Taksit Kampanyası!

Mart ayının gelmesi ile beraber vergi ödemeleri de başlarken kira gelir vergisi ödemesi olan kişilere Halkbank Paraf Kredi Kartı ile peşin fiyatına 3 taksit imkanı sunuldu.

2021 senesinde sahip olduğu evi kiraya vererek kira geliri elde eden milyonlarca ev sahibi için vergi ödeme dönemi başladı. Kira gelir vergisi ödemelerinde taksit imkanından yararlanmak isteyen kişiler için ise bankalar devreye girdi.

Bu bankalardan biri de Halkbank oldu. Halkbank Paraf kredi kartı sahipleri için başlatılan kampanyada kira gelir vergisi ödemelerinde 3 taksit imkanı sunuldu. Tüm paraf kredi kartı sahiplerinin yararlanabileceği taksit kampanyası için 31 Mart 2022 tarihine kadar başvuru yapılması yeterli olacak.

KİRA GELİR VERGİSİ TAKSİTLE ÖDEME 2022! KREDİ KARTINA TAKSİT NASIL YAPILIR?

  • Kira gelir vergisi ödemesi yapmadan önce Paraf Mobil uygulaması üzerinden hemen kampanyaya katıl butonuna basılması ya da bankaya kayıtlı olan cep telefonu numarası üzerinden KİRA yazıp 3404’e SMS gönderilmesi yeterli olacak.
  • 31 Mart 2022 tarihine kadar bu şekilde başvuru yapıldıktan sonra Halkbank Mobil, Halkbank İnternet Şubesi ya da GİB GOV TR internet sitesi üzerinden ödenen kira gelir vergisi için 3 eşit taksitle ödeme fırsatı sağlanacak.

  • Kampanya üst sınırı 1 milyon 500 bin TL ile sınırlandırılırken bu tutarın üzerindeki ödemeler kampanyadan yararlanamayacak.
  • Yine yapılandırma kapsamında gerçekleştirilen ödemelerde de taksit fırsatı sunulmayacak.
  • Taksitle kira gelir vergisi ödemesinden Paraf, Parafly, Parafree, Paraf Business, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf, Eczacı Paraf KOBİ kredi kartı sahipleri yararlanabilecek.
  • İlk ödeme yapılmadan önce başvuru yapılmayan kredi kartı sahipleri de taksitlendirme yapamayacak.

Emlak Haberleri Haberleri